2009/10/29

Daráljuk le a burgonyákat!

Hétfő este a Holland Lovasok ellen folytatja a bajnokságot az Aljas család az őszi szünet (igen, az ELTE-n van ilyen) miatti pihenőt követően. Ellenfelünkről semmit nem tudunk, ráadásul játékerejüket illetően is maximum csak tippelgetni lehet, hiszen eddig kaméleon módjára teljesítettek a bajnokságban.

Őrült egy liga az őszi, össze-vissza verik egymást a csapatok, ebből soros burgonyáink sem maradtak ki: kezdésnek kaptak egy ötöst az eddig hibátlan Külkertől, legutóbb a listavezető Oranje verte meg őket nagy csatában, ugyanakkor a rendkívül erős Igényteleneket megfirkáló Tesikét megverték, és Van der Bosch parancsnokkal meg a vérebekkel is megtették ugyanezt.

Utóbbi két eredmény igencsak figyelemre méltó, így az biztos, könnyed hétfő esti foccantásra nem számíthatunk, valószínűleg vért kell izzadnunk (ugye a kellő mennyiségű véres hús elfogyasztása után ez megoldható) a sikerért, ami létkérdés, ha előkelő helyen szeretnénk zárni a szezont. Ha úgy küzdünk, ahogy igazán tudunk, az biztos nem fog ízleni az ellenségnek!

Az előzetes hírek szerint mindenki játékra kész, várhatóan Jack kapus is felépül hétfőre a héten már másodszor támadó titokzatos kórból. Pozitívum, hogy a meccs fél 9-kor kezdődik, így lesz módunk tusolni utána.

Hajrá, Aljas! Ne engedjük, hogy a lefújás után az ellenfél játékosai örömükben önfeledten rángathassák egymás alkarját!

Aljas HFC - Holland Lovasok
Stadio BEAC, hétfő, 20.30
Aljas: Molnár I. - Furik Zs., Vass B., Kívés L., Csóti N., Szamosközi G., Nagy B., Szabó M.

7 megjegyzés:

  1. Tényleg nem lenne jó nézni, ahogy egymás fegyverén tologatják a bőrt, sza össze kell kapnunk magunkat! Ha játékból nem megy, akkor be kell erőszakolni a labdát a kapujukba!

    VálaszTörlés
  2. Jó a cikk MókaMiki! Remélhetőleg kipihentebb leszek, mivel a hétvégén szombaton lesz a meccs. HAJRÁ BÁNYÁSZ!!!

    VálaszTörlés
  3. "be kell erőszakolni a labdát a kapujukba"
    mi nem olyan csapat vagyunk. azt hogy kell???
    :)

    VálaszTörlés
  4. ja, vagy tologathatják a miénket :DDD

    VálaszTörlés
  5. Mííícsóóóóódaaaaa?! Benyó, nem emlékszel, a múltkor hogy kikényszerítőztük az ellen hátsó alakzatát???!!! Ha még utána gólhelyzetben el is találod a labdát, nem lehet gond. :)

    VálaszTörlés
  6. Na jó, inkább brusztoljunk... :)

    VálaszTörlés
  7. Ja és Norbó! Tologasson téged a krokodil! :)

    VálaszTörlés