2009/10/04

Megtizedelt Aljas áll ki a rangadón?

Hétfőn este 21.15-kor az Aranyhadsereg ellen lép pályára az Aljas HFC az ELTE Bajnokság C/1 osztályában. Az ellenfél nem lehet ismeretlen a Bányász rajongóinak számára, hiszen szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2008. október 16-án egyszer már találkozott egymással a két gárda, akkor Norbó duplájával 2-0-s Aljas-siker született.

Ha lehet hinni a csiripelő madaraknak, azóta erősítéseket ütött nyélbe az ellenfél, így nagyon fel kell kötnünk az alsóneműnket. Jó támpont lehet, hogy a soros rivális az egy hete minket legyőző Igénytelenekkel 3-3-as döntetlent játszott a nyitó körben.

Könnyen lehet, hogy az Aljas HFC tartalékos összeállításban lép pályára hétfőn: Molnár Jack gólpolip saját elmondása szerint akut torok- és takonyfasszal küszködik, így csak a holnapi orvosi kontrollvizsgálaton dől el, vállahatja-e a szereplést az esti összecsapáson, Kívésman pedig olyan nagy sikerrel tette rendbe csütörtökön a recski Volán-telepet Stihl FS400-asával, hogy kinézhet neki egy jól fizető meló hétfő-keddre is, amit - amatőr játékos lévén - kénytelen lenne elvállalni.

Aljas HFC - Aranyhadsereg
Stadio BEAC, hétfő, 21.15
Aljas keret: Molnár I. (?) - Nagy B., Furik Zs., Vass B., Kívés L. (?), Szamosközi G., Csóti N., Szabó M.

A forduló további programja: Holland Lovasok - Tesike 18.15, Van der Bosch - Oranje 19 óra, eSense - Igénytelenek 19.45, Beverneki SC - Bangladesi Tapírok 20.30.

A HOLNAPRA ELŐIRÁNYZOTT MENÜT TALÁN NEM IS ÉRDEMES ÚJRA ISMERTETNI...

8 megjegyzés:

  1. Neeee, Kívésmanó végleg bozótírtó lesz?? :)))

    VálaszTörlés
  2. Helyükre kerülnek a dolgok Pufikám :))))
    Na Kiskalózok lehet örülni/szomorkodni, de nem lett a fűnyírásból semmi tehát délután utazom.
    Bár lelkileg nem vagyok a csúcson, mert hétvégén kb ugyanazt éltem át mint anno az első meccsen tavaly(egy kb kocsmából, innen-onnan összeverbuvált csapattal játszottunk döntetlent....)

    VálaszTörlés
  3. Nem jó hír a tejfogaknak: Benyó újabb sérülést szedett össze a hétvégi edzőmeccs alatt, ennek ellenére vállalja a harcot.

    VálaszTörlés
  4. Farolni tudjál, a többi részletkérdés.

    VálaszTörlés
  5. Bár 9 óra körül még azt írtam h nem lesz fűnyírás közben kiderült h mégis. Úgyhogy sajnos a ma esti mérkőzést kihagyom. Lélekben persze ott leszek!!!!

    VálaszTörlés
  6. Macim maradjunk a szomorkodásnál :)

    VálaszTörlés
  7. Imi sem lesz, mivel torokfasza van, lesz viszont Pufi és Szkárf.

    VálaszTörlés
  8. Biza, ma én fogok, mint a ződfesték....

    VálaszTörlés