2009/10/22

Egy helyzet, két gól - nem bírtunk az A ligás csapattal

Az Aljas család sajnos nem tudott felnőni a Coimbra testvérekhez, Van der Bosch parancsnok és vérebei erősebbnek bizonyultak, és teljesen megérdemelten nyerték meg 3-2-re az 5. forduló záró találkozóját. Sajnos el kell ismerni, a meccs képe alapján az eredmény ránk nézve hízelgő, hiszen a szilveszteri összeállításokba illő vezető találaton és az utolsó előtti percben elért szépítő gólon kívül mindössze egyetlen egyszer sikerült célba venni az ellenfél kapuját.

Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy az ellenfelet a kapustól eltekintve azok a játékosok alkották, akik SS Zsírfeka néven nem sokkal korábban 3-3-as döntetlent játszottak jó ismerősünkkel, a Paksival.

Aljas HFC - Van der Bosch 2-3 (1-1)
Gsz.: Szabó M. (2)
Aljas: Molnár I. - Nagy B., Kívés L., Szamosközi G., Csóti N., Szabó M.; Csere: Vass B., Furik Zs.

Tejesember: "Nem teszek szemrehányást a csapatnak, mert egy sokkal jobb erőkből álló rivális ellen maradt alul. El kell ismerni, ebben a meccsben több nem volt."

Távirati stílusban a többi meccsről: kezdenek végképp összekuszálódni az erőviszonyok, miután a végső sikerre is esélyesnek vélt Igénytelenek kikaptak a nyeretlen Tesikétől, az Oranje tovább menetel, az Aranyhadsereg pedig sikerével megelőzött minket.

Eredmények: Oranje - Holland Lovasok 3-2, Tesike - Igénytelenek 2-1, eSense - Aranyhadsereg 2-4. (A Bangladesi Tapírok - Külker meccset elhalasztották.)

FRISSÍTETT TABELLA ITT - KATTINTS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése