2009/10/24

Bobi: Felesleges számolgatni, nyerni kell

Benyó, az Aljas család agresszív állata úgy véli, nem lehetünk büszkék az eddig megszerzett 7 pontra, egy picit több tűzzel viszont még odaérhet a Bányász a dobogóra.


Inkább elégedett vagy inkább csalódott vagy az eddigiek miatt?
- Inkább csalódott, mert bár tényleg nem rossz csapatok ellen játszottunk, mégse volt meg a korábbi tűz a csapatban, meg hát a coinflipeket se mi nyertük (vagyis szerencsésebbek is lehettünk volna).
Miben kell leginkább fejlődnünk?
- Van bőven lehetőség fejlődni mind támadás, mind védekezés terén, de első sorban az utóbbiban. Szegény polipunkat még nem sikerült a shutout mámoros érzéséhez juttatni. Sokkal keményebbnek kell lenni hátul mindenkinek, és többször meg kell nyernünk a "121" (one-to-one) párharcokat.
Hova futhatunk be a szezon végén?
- Bízom benne, hogy most már behúzzuk a kötelezőket, és odaérhetünk a végén a dobogóra. Felesleges számolgatni, nyerni kell, meg legfőképp jól érezni magunkat a meccsek után.

Az Aljas Online szerkesztősége kéri a kedves olvasókat, kezeljék fenntartásokkal Bobi iménti mondatait, hiszen a Bányász alapemberének elméjét alkoholelvonási tünetek bomlaszthatták!

Fotó: SuperJeanette

4 megjegyzés:

  1. az apróbetűs részt kikérem magamnak, kedd óta ugyanis újra rendesen iszom :)

    VálaszTörlés
  2. Foto: VZs kopirájt :)

    VálaszTörlés
  3. Elnézést a forrásmegjelölés elmulasztásáért. Korrigáltam. :)

    VálaszTörlés