2009/10/13

Ítéletidő, gyenge játék - de győzelem!

Győzelemmel folytatta szereplését az Aljas HFC az ELTE Bajnokság C/1 osztályában. A Bányász a Beverneki SC alakulatát verte 3-1-re hatalmas eső közepette, gyenge játékkal. A piros-feketék futballjának minőségére alaposan rányomta a bélyegét a rendkívül rossz időjárás, mégsem emiatt, hanem egy koncentrációs kihagyásnak köszönhetően szerzett vezetést az ellenfél első támadásából. Szerencsére jókor jött a kettes figura, így a szünetben már döntetlen állt a nem létező eredményjelzőn. Fordulás után görcsösen próbálkozott az Aljas, a jeget Kívésman mintaszerű lökete törte meg, a döntést pedig a Kisvakond vállalta magára. A helyzetek száma alapján teljesen megérdemelt az AHFC sikere.

Aljas HFC - Beverneki SC 3-1 (1-1)
Gsz.: Szabó M., Kívés L., Csóti N.
Aljas: Molnár I. - Vass B., Szamosközi G., Nagy B., Szabó M., Csóti N.; Csere: Kívés L.

Raid: "Örülök, hogy góllal tudtam visszatérni, és győzelemhez segítettem a csapatot. Remélem, jövő héten is hasonló eredményt érünk el. Némiképp beárnyékolta az estét Furik úr igazolatlan hiányzása."

Ami a többi pályát illeti: némi meglepetésre bukott az Aranyhadsereg, a Külker pedig tovább folytatta menetelését.

További eredmények: Külker - eSense 3-2, Aranyhadsereg - Oranje 0-2, Igénytelenek - Bangladesi Tapírok 3-1.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA ITT - KATTINTS!

3 megjegyzés:

  1. Ezúton szeretnék elnézést kérni a csapatól, hogy nem vettem részt a küzdelemben. Ígérem, hogy legközelebb jöhet akár eső, szél, vagy hó Dolfi akkor is ott lesz a pályán.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dolfi! Jóvő hétfőn a pályán bizonyíthat!

    VálaszTörlés
  3. Névtelen írta? hmmm
    inkább keresztnév nélküli :)

    VálaszTörlés