2009/09/19

Herr Brumm: Rögtön élesben tesztelünk

Kívésman egyike azon kevés játékosainknak, akik a szezont úgy kezdik, hogy van tétmeccs - vagy legalább edzések - a lábában. Raid a Recski Ércbányász SE labdarúgójaként többek között egy Hevesvezekény elleni bravúros, 1-0-s sikert is ünnepelhetett, így lendületben várhatja az ELTE liga rajtját. Az Aljas HFC medvéje amondó, nem az eredményesség az elsőszámú szempont az előttünk álló évaddal kapcsolatban, Dolfi megszerzése jótékony hatással lehet a teljesítményre, az viszont kis nehezítés, hogy edzőmeccset egyet sem játszott a gárda.

Hogy sikerült a felkészülés?
- A nyári alapozás nagy részét sikerült különböző okok miatt kihagynom (pl. nyaralás). A hétvégi mérkőzéseken azért remélem elég erőt tudtam szerezni. Sajnos a csapat nem tudott edzőmérkőzést játszani, így rögtön élesben tesztelünk.

Számíthat a csapatnak, hogy ezúttal futni is bírsz majd a pályán?
- Az számítana igazán, ha az elől berugdosnánk a helyzeteket. :)

Dolfival erősödhetünk?
- Mindenképpen. Zsolesz csupa szív játékára nagy szükség van, erőnlétileg rendben van a srác, ha fel tudja venni a ritmust, és betartja a taktikát, erőssége lehet a Bányásznak.

Mik az elvárások az őszi szezonnal kapcsolatban magaddal és a csapattal szemben? Cél a visszajutás?
- Igazából én nem támasztok elvárásokat. Szórakozzunk jól, és ha belefér, dobjunk be egy sört. Na azért persze jobban esik a sör győztes meccs után…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése