2009/09/22

Diadalmas rajt: negyed óra alatt eldöntöttük

Győzelemmel kezdte meg szereplését az Aljas HFC az új bajnokságban. Az eSense elleni 3-1-es siker teljesen megérdemeltnek mondható, a csapat a második félidő egy rövid periódusától eltekintve hatékony kontrajátékot produkált, így szűk egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát. A Bányász szimpatizánsainak legnagyobb meglepetésére az orvosi stáb összedrótozta Benyót is az összecsapásra, aki kiváló farolásai mellett kis híján sarokkal szerzett csodagóllal jelentkezett. A nap előkészítőjének díját a Doyen zsebelhette be, aki még a gólvonalon is inkább az asszisztot választotta.

Aljas HFC - eSense 3-1 (3-0)
Gsz.: Csóti N., Szabó M. (2)
Aljas: Molnár I. - Szamosközi G., Kívés L., Furik Zs., Csóti N., Szabó M.; Csere: Vass B., Nagy B.

Furik úr: "A csapat végig kontrollálta a meccset, így a győzelem teljesen megérdemeltnek mondható. Ami engem illet, úgy érzem, helytálltam, de az értékelést inkább a többiekre bíznám."

A tabellát a Külker vezeti, 3-1-es sikerünk a második helyre elég. Érdekesség, hogy két mérkőzés is döntetlennel zárult, a sporttárs elmondása szerint az Igénytelenek és az Aranyhadsereg találkozóján a liga két legjobb alakulata nézett farkasszemet, a jövő héten be lehet bizonyítani, hogy a sípmester tévedett!

Eredmények: Holland Lovasok - Külker 0-5, Beverneki SC - Tesike 3-3, Bangladesi Tapírok - Oranje 1-3, Aranyhadsereg - Igénytelenek 3-3.

Tabella ITT!

2 megjegyzés:

  1. Gratula amúgy mindenkinek! A jövő hétig még kell egy picit fejlődni, és akkor szép eredmény lehet az Igénytelenek ellen is. Szerintem fejben ott voltunk, és fegyelmezettnek is tűntünk. Külön kiemelném Dolfi megbízható teljesítményét!

    VálaszTörlés
  2. Én is gratulálok mindenkinek!

    VálaszTörlés