2009/09/19

Az első feladat: eSense

Elkészült a C/1 liga első fordulójának párosítása: az Aljas HFC az eSense együttese ellen kezdi meg szereplését az új idényben. Az ellenfél a tavaszt a harmadosztály 5. helyén zárta, így stabil csapatnak számít a divízióban. A mérkőzés 21.15-kor kezdődik a Stadio delle BEAC-ban.

Az érzékiek elleni szezonnyitón a fiktív szakvezetés nem számíthat Benyó játékára, farolós szereplési kísérleteiről ismert hátvédünk sérvműtét után lábadozik, és ádáz harcot vív az orvosokkal visszatérése időpontjának előrehozatala miatt, a doktorok azonban a józan észre hallgatva még pár hetes pihenőt tanácsolnak neki. Agresszív állatunk a pálya mellől tekintheti meg a csatát, várhatóan igen illuminált állapotban, a játékvezető legnagyobb örömére. Korábbi szórványos szereplései után bemutatkozhat a gárdában a felnőtt keretben véglegesített, juniorcsapatból felhozott Furik Zsolt, az Aljas Online értesülései szerint a nyurga játékos első lépésben a védelemben kaphat helyet az összecsapáson.

A mérkőzésnek a kedvelt BEAC-sporttelep ad otthont, a szervezők elmondása szerint elképzelhető, hogy új festés illetve új háló fogadja a csapatokat az első játéknapon. A találkozóra a belépés ingyenes, az AHFC szimpatizánsai várhatóan a szokásos helyen, a déli kanyarban kerülnek elhelyezésre.

Legutóbb 2008. december 4-én, a BGF KVIFK B ellen léptünk pályára az arénában, akkor 4:0-s sikert és aranyérmet ünnepelhettünk, legutóbbi kilenc bajnokinkat megnyertük a Bogdánffy úton.

Az első forduló további párosítása a következő: Holland Lovasok - Külker 18.15, Beverneki SC - Tesike 19 óra, Bangladesi Tapírok - Oranje 19.45, Aranyhadsereg - Igénytelenek 20.30.

Az Aljas HFC további programja egyelőre nem ismert, jó hír viszont a szurkolóknak, hogy a vezetés az egész szezonra szóló, kupameccsekre érvényes ajándék bérlettel kedveskedik nekik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése