2014/12/19

Erősen pozitív a 2014-es év mérlege

Véget ért a 2014-es év a pályán az Aljas család számára, így a következő napokban eljön a számvetés ideje. Elsőként a csapat eredményeivel foglalkozunk.

A lassan véget érő esztendőben összesen 43 bajnokit vívtunk meg, ezek közül 26-ot megnyertünk, és 7 döntetlen mellett csak 10 alkalommal kellett vesztesen elhagynunk a pályát. 130 gólt szereztünk és mindössze 71-et kaptunk, ami mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény.

A nyári és a téli bajnokság a felkészülés jegyében mérsékeltebb eredményeket hozott, az igazán lényeges tavaszi és őszi idényben ellenben egyaránt menetelt az Aljas. A tavaszi 28 pont ezüst, az őszi 26 bronzérmet hozott.

Térjünk ki még mindenképpen a kupaszereplésekre. Kiskövesden sokadik nekifutásra végre dobogós helyezést ünnepelhettünk, ami tartalékos összeállításunk fényében az év legkomolyabb bravúrjának értékelhető. Gödön, a mini vb-n nem jött ki a lépés, nem sikerült továbbmenni a csoportból. (9 meccsen 3 győzelem, 2 iksz és 4 vereség a mérleg, 11 lőtt és ugyanennyi kapott gól mellett.)

Összességében elmondhatjuk, hogy soha rosszabb ne legyen! Télen cél a játékba lendülés, tavasszal pedig jó lenne ismét az érmes helyekért küzdeni a D ligában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése