2014/12/05

András: "A Medve által kimosott nadrág érdeme is a mesterhármas"

Az utolsó két bajnokin 8 gólt szerzett Svarc, az Aljas család 17-ese. A Martos United színeiben ellenünk is szerepelt futballista nagy hajrájáról is beszélt honlapunknak. 

Minek köszönhető, hogy gólzuhatagot indítottál az utolsó két meccsen?
- Nyilván a főként lányokból álló csapat ellen szerzett góloknak nem olyan nagy a jelentőségük, de örülök, hogy az utolsó meccsre is sikerült átmenteni néhányat. Ez nem utolsó sorban a Medve által kimosott nadrág érdeme, enélkül nem jöhetett volna létre a mesterhármas. A másik fontos tényező pedig a kiszolgálás. Bár valóban akadozott a támadójáték, ha hármat egymáshoz passzoltunk, rögtön gól vagy legalábbis helyzet lett belőle - kezdte András az Aljas Online-nak.

Mit gondolsz azokról a pletykákról, amelyek szerint Wilson Raj Perumal kilóra megvette az ellenfelet, hogy hagyjanak gólokat szerezni?
- Természetesen mindenféle alapot nélkülöznek ezek a felvetések. Az, hogy a kapusuk szingapúri származású, nem több puszta véletlen egybeesésnél.

Ha Dárdai Pál vagy az új kapitány meghív, megoldod a centerposztot Szalai Ádámka helyett?
- Szimpatikus feladatnak tűnik, ugyanakkor sajnos a fizikai állapot már ezen a szinten nagyon fontos, és hát meg kell állapítanom ebben sajnos már nem vagyok a régi, így maximum többhetes magaslati edzőtábor után tudnám elképzelni a válogatott meghívó elfogadását.

Végül, ami a legtöbbeket érdekel: mit üzennél azoknak, akik az átigazolási időszakban esetleg megpróbálnának lecsapni Rád?
- Mindenre nyitott vagyok, ugyanakkor egyre otthonosabban mozgok a csapaton belül, ezt jelzi a meghívó is a házi pókerbajnokságra, így mélyen a zsebébe kellene nyúlnia annak, aki át szeretne igazolni. Igazán büszke vagyok a félszáz szerzett gólomra Aljas-mezben, így alapvetően itt képzelem el a folytatást is. Hajrá Aljas!

4 megjegyzés:

  1. Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy a gúlzuhatag az mit jelent?

    VálaszTörlés
  2. Felétek így ejtik, nem?

    VálaszTörlés
  3. Ez ilyen óvári szleng :D

    VálaszTörlés
  4. Legközelebb a mezedet is hazaviszem kimosni! :)

    VálaszTörlés