2014/12/17

Bravúros döntetlen a téli bajnokság rajtján

Bravúrral kezdte csapatunk a téli bajnokságot. A Corvinus Egyetem futsal-csapata ellen 0-0-s döntetlent értünk el fegyelmezett védőmunkánknak köszönhetően.

Bár Medve hiányában mindenképpen tartalékosnak nevezhettük magunkat, a brigád alaposan összekapta magát a klubtörténet 350. összecsapására. Már a meccs előtt látható volt, hogy az ellenfél jobb játékerőt képvisel nálunk, így védekezésre rendezkedtünk be, és ez gyakorlatilag fel is emésztette minden erőnket. A támadók is nagy munkát végeztek hátrafelé, most elsősorban ez jutott nekik is.

A második játékrészre aztán beesett Tanár úr, ez pedig felturbózott minket elöl, így a szünet után a nagyobb helyzeteket - nehéz elhinni, de igaz - mi alakítottuk ki. Persze, a rivális is veszélyeztetett, Iminek több alkalommal is nagyot kellett védenie. A hajrában meccslabdát hibáztunk, így a még nagyobb bravúr elmaradt, mindenesetre a 0-0-s döntetlen abszolút dicséretes teljesítmény.

Összességében elmondható, hogy összeszedettségünknek köszönhetően egy sokkal jobb csapattól raboltunk pontot. Erre lehet építeni a későbbiekben.

Aljas család - Corvinus Futsal 0-0
Aljas: Dr. Molnár I. - Mihály A., Szabó M., Szamosközi G., Szolga R., Szabó Mátyás, Csóti N.

3 megjegyzés:

  1. Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság2014. december 17. 16:15

    Összeállításban javítsuk a sajtóhibát.
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság2014. december 18. 0:17

    Csak óvatosan az álnéven garázdálkodókkal!

    VálaszTörlés