2014/03/17

Medve: "Bízom benne, hogy tavasszal többször sikerül felpörögni"

Medve a "gyalázatos" jelzővel illette saját téli produktumát, azaz már-már kíméletlen önkritikával élt. Szerdán viszont már új liga indul, amelynek végén védőnk szeretne érmet ünnepelni.

A záró mérkőzésen látott futómennyiséged azóta is beszédtéma a nemzetközi sajtóban. Minek köszönhetjük? A hétvégi és az aznapi egészséges táplálkozásnak?
- Inkább annak, hogy nem volt időm rendesen táplálkozni... - mondta Maci az Aljas Online-nak.

A hálóba is kis híján betaláltál. Mikor érkezik az újabb Medve-gól?
- Igen, sajnáltam is, bár így utólag nézve nagy jelentősége nem lett volna. Remélem azért hamarosan összejön!

Milyennek láttad a csapat téli szereplését?
- A csapatét abszolút hullámzónak, ami várható volt. Bár az Alkmaat elleni mérkőzésen mutatott teljesítményünk túlságosan gyalázatosra sikerült, több élcsapatot is sikerült meglepnünk. Saját magam produkciója viszont iszonyatosan gyenge volt. Amellett, hogy erőnlétem a nullához konvergál, többször fejben sem tudtam ott lenni, ami folyamatos rossz döntésekhez, eladott labdákhoz, gyámoltalan megoldásokhoz vezetett. Többször éreztem ezt másokon is félpályáról történő erőtlen kapura lövések, túlzott labdacipelés, vagy éppen távolsági emberfogás formájában.

Mi lehet az oka az erőteljesen hullámzó teljesítménynek?
- Nagy szerepe volt a munkahelyi elfoglaltság, sérülés miatt megfogyatkozott létszámnak, emiatt téli tornán sem tudtunk részt venni. Az erőnléti problémákat kár ragozni, a munkahelyről éppen beesve pedig nem mindig sikerült elérni a kellő fordulatszámot. Annak viszont örülök, hogy meccsek után megmaradtak a jó hangulatú sörözések.

Mire számíthatunk tavasszal?
- Bízom benne, hogy a csapatnak is többször sikerül majd felpörögnie az adott mérkőzésre! Ha a Londonban haknizó játékosaink visszatérnek és Miki sebe is begyógyul akkor - alkalmanként Matyesszel kiegészülve - célba kell venni a dobogót! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése