2013/10/03

Tartalékosan is győztünk

Győzelemmel folytatta szereplését csapatunk a bajnokságban, az AZ Alkmaat együttese ellen 5-1-es sikert ünnepelhettünk.

Több hiányzót nélkülözve is nyomás alá helyeztük az ellenfelet az első perctől kezdve. Szinte megfojtottuk kibontakozó akcióikat, nálunk ellenben folyt a labda, és Norbó gyilkos erejű bombájával az előny is hozzánk került. Szemre is tetszetősen futballozva, Imit munka nélkül hagyva kontrolláltuk a találkozót, a kínálkozó lehetőségeket pedig kíméletlenül értékesítettük. Fordulás után tovább folytattuk a hibátlan játékot és szebbnél-szebb kombinációkból fölényessé tettük a sikert. A kapott gól egyértelműen szerencsétlen véletlenek sorozatának számlájára írható.

Na és akkor most ami valójában történt... Valahogy nem sikerült felpörögni a mérkőzésre. Védekezésben az egész mérkőzésen nem voltunk képesek ésszerűen, fegyelmezetten embert fogni, többször is könnyelműséggel segítettük a riválist, a támadójáték pedig a sok pontatlanság miatt erősen döcögött. Ha ziccerbe kerültünk, az üres kaput sem nagyon találtuk el, viszont szerencsére Norbó löketénél a kapus valahol a ketrece mellett maszturbált, Tanár úrnak pedig párszor elsült a parasztbelső, így azért csak megnyertük a meccset.

Ennél csak nehezebb feladatok jönnek, a jövő héten például egyből az éllovas, amely egy meccset fölényesen, egy rangadót nagy csatában nyert meg, most pedig a zöld asztalnál gyűjtötte be a három pöttyöt.

Aljas család - AZ Alkmaat 5-1 (2-0)
Gsz.: Csóti N., Szabó Mátyás (3), Szolga R.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó Mátyás, Szolga R., Csóti N.

1 megjegyzés:

  1. Van ilyen meccs is, szerencsére most jött ki, és ez is elég volt bőven. A jövő hétre fel kell pörögni, én meg igyekszem lábilag készen lenni!

    VálaszTörlés