2013/10/03

"Maci súlypontemelkedését is ellesem egy idő után" - bemutatkozó interjú Rolival

Új játékosunk, Roló biztatóan kezdett az Aljas színeiben, gyorsan felvette a ritmust és a gólokat is elkezdte rugdosni. Támadónk bemutatkozó interjújában elmondta, Medvétől és Norbitól is szeretne ellesni ezt-azt...

5 meccs, 5 gól eddig a mérleged. Meddig tartható ez mutató?
- Remélem, még sokáig, és kicsit elégedetlen is vagyok vele. A legutóbbi meccsen minimum hármat kellett volna rúgnom a helyzetek alapján. Mindenesetre erősen figyelem Tanár urat, hátha sikerül ellesnem, hogyan is kell ezt igazán jól csinálni - mondta újoncunk az Aljas Online-nak.

Mikor leszel teljes értékű harcos az orvosi stáb szerint?
- Ahhoz hogy teljesen meggyógyuljon a lábam, és félpályáról vagy kapásból is bátran tudjak erőset lőni, vagy kicsit keményebben oda tudjak lépni az ellenfélnek, ahogy Norbi szokott, még kelleni fog szerintem egy hónap. Egy két mozdulaton kívül azonban egész jól bírta a legutóbbi meccset is a lábfejem. Egyszóval bizakodó vagyok, és igyekszem kitalálni egyre keményebb amatőr gyógymódokat is.

A nemzetközi szaksajtóban csak a nagykőrösi Holman Dávidként emlegetnek. Mi a véleményed erről?
- Ha még egyszer olyan fiatal lehetnék, mint ő…

Mik a benyomásaid az első pár meccs alapján a csapatról?
- Az volt a legszimpatikusabb, hogy bár csak Macit és Mikit ismertem menedzseremen, Norbin kívül, nagyon barátságosan fogadtatok. Ha hibázik is valaki, a cinkelés nem maradhat el, de nem mentek ölre senkivel. Persze van még mit tanulnom bőven. Menedzserem lábsurlódós futástechnikája mindenképp tanulmányozandónak mondható, ahogy Maci AZ Alkmaat ellen mutatott súlypontemelkedését is ellesem majd egy idő után, de hát mindenhez idő kell. Fel kell még nőnöm menedzserem szintjére. Nem, nem centiben gondoltam, vagyis nem is tudom, mire gondoltam...

Ki lesz előbb bajnok? Az Aljas a negyedosztályban vagy a Fradi az NB I-ben?
- A hazafias érzelmek alapján azt kell mondjam, hogy a Fradi az Arsenallal karöltve... Magunk terén inkább szerény maradnék, hogy minél nagyobb meglepetést okozhassunk. De érmet várok az Aljastól. 

1 megjegyzés:

  1. úgy látom nem csak a pályán vetted fel a ritmust :)
    remek, tipikus aljas nyilatkozat, gratula az eddigiekhez!

    VálaszTörlés