2013/10/23

Imi: "Rengeteget adott nekem ez a csapat" - interjú

Este, a FÖMI ellen 200. alkalommal viseli az Aljas család mezét kapusunk, Molnár Jack. Iminek nagyon nagy élmény volt a gárdában eddig eltöltött 7 esztendő, mostanában pedig felcsapott könyvtárosnak is.

- Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ez a csapat a legjobb dolog az életemben az elmúlt 7 évben. Nagyon szeretem az egészet és minden csapattársamat, rengeteget adott nekem, és ezt igyekszem ezt meghálálni Nektek. Még ma is elő-előfordul, hogy már kedden eszembe jut a szerdai mérkőzés, és izgalommal vegyített vágyakozás veszi kezdetét - mondta polipunk az Aljas Online-nak, majd így folytatta:

- Kedvenc meccsem nincsen, ahogy kedvenc védésem sincs. Inkább momentumok vannak előttem sok mérkőzésről. Szeretek itt védeni, és most, hogy Rolival és Tesómmal erősítettünk, kifejezetten jó csapatunk van. Örülök neki.

Annak is örülhetsz, hogy mintha megint kezdene összeállni a védelem. 
- Mint az előbb említettem, jó most a gárda. És valóban, nagyon-nagyon kevés gólt kapunk, persze ez a híres Aljas retesznek köszönhető. Bízom benne, hogy ez az összeszedettség kitart a szezonban végig.

Jelenleg az előkelő második helyen állunk. Hova érhetünk oda a végén?
- Egyértelműen az érem a cél, és Norbival egyetértek, kell az arany, és most képesek is vagyunk rá!

Más. Mostanában felcsaptál könyvtárosnak, és saját magad mellett a társak irodalmi képzésére is gondot fordítasz.
- Számomra öröm, hogy kiemelhetek embereket a sötétség bugyraiból. Még Norbinak is hajlandó lennék kölcsönözni vagy venni könyveket, hogy kisbarátom csipája felnyíljon. Számíthattok rám minden téren - mondta nevetve a kibertérben Imi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése