2013/06/30

Negyedik hely Kiskövesden

A negyedik helyen végzett az Aljas család a Kiskövesdi Fair Play Kupán. Csapatunk egy különdíjat azért hazahozott, hiszen Molnár Jack lett a torna legjobb kapusa.

Sajnos hamar kiderült, hogy a viadal nyitómeccse, az igen korai kezdés nem fekszik nekünk, nagyjából két perc alatt gólt is kaptunk, ez pedig - mint később kiderült - az erőfeszítések, a helyzetek ellenére a vereséget jelentette. A második összecsapás előtt így győzelmi kényszerbe kerültünk, elbírtuk viszont a nyomást, egy szép akció végén betaláltunk, hátul pedig némi szerencsével lehúztuk a rolót. A csoport utolsó meccse, a házigazdák elleni El Clásico előtt így megmaradt az esélyünk a továbbjutásra. A rangadón hamar vezetést szerzett a Kiskövesd, de 14-esünk gyorsan javította elkövetett hibáját, így döntetlennel fordultunk. Az óriási esőben, irreális körülmények között lejátszott második felvonás fénypontja Norbó eurogólja volt, amely megágyazott a sikernek.

Vajdácskai Ultra Korrektek 0-1
Tokaj 1-0 (Szabó M.)
Kiskövesd 3-1 (Szabó M., Csóti N., Simkó L.)

A megszerzett hat pont a csoport második helyét jelentette, így a bronzéremért küzdhettünk. A kisdöntőben az ellenfél játszott fölényben, a legnagyobb ziccert viszont mi hagytuk ki. Az orosz rulett során sajnos teljesen leblokkoltunk, így a rivális egy értékesített lövéssel is diadalmaskodni tudott.

Borsodi Vagányok 0-0 - büntetőkkel 0-1 

Némi gyógyírt jelentett a csalódottságunkra, hogy Imi személyében mi adtuk a torna kapusát. Ennek örömére polipunk elő is adta a hattyú halálát a tribün előtt a megjelentek legnagyobb szellemóriásával.

A Norbó, Imi, Medve, Furik úr és Miki alkotta mag ismét helyi segítséggel egészült csapattá, ezúton köszönjük a segítséget a Pupu, Lóri, Zolika triónak. Házigazdáinknak pedig nem lehetünk elég hálásnak a már megszokott fantasztikus fogadtatásért. A gulyás muzsikált, a bor nagyon csúszott, viszont szerencsére bíróságra nem kellett mennünk! Jövőre visszatérünk, ha lehet!

1 megjegyzés: