2013/06/27

Győzelem hatalmas küzdelemben

Tovább menetel csapatunk a nyári bajnokságban, a korábbiakhoz képest alaposan megerősödött Detonátor FC ellen igen értékes 2-1-es sikert arattunk.

Gyakorlatilag az egész mérkőzésen védekezésre kényszerültünk, az ügyes játékosokból álló ellenfél járatta a labdát, de egymást kitűnően kisegítettük, Imi pedig ismét parádézott a gólvonalon. Miki egy korábban védjegyének számító labdalopás után vezetést szerzett, a második félidőben pedig egy szórványos ellentámadás végén Norbó készítette le a golyót Medvének, aki átlövésből volt eredményes. Előbbi a klubtörténet 700. találata volt. Balu ebben a periódusban karrierje egyik leghatározottabb szerelésével tűnt ki.

Kétgólos vezetésünk tudatában sem nyugodhattunk meg, azután meg pláne nem, hogy egy szöglet után 14-esünk megunta Jack sztárkodását és mattolta csapattársát. Az utolsó percek nagyon melegre sikerültek, de valahogy csak sikerült kihúzni őket, így továbbra is hibátlanok vagyunk.

A meccs utolsó periódusában még újabb gólokat szereztünk volna, de a hatalmasat küzdő Norbónak és Gergőnek ezúttal nem volt szerencséje a kapu előtt. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a rivális úgy védekezett ki egy emberhátrányt, hogy másfél percig labdához sem tudtunk érni.

Szép volt, Aljas! Folytatás a jövő héten a szárnyaló Necseszdel ellen.

Detonátor FC - Aljas család 1-2 (0-1)
Gsz.: Szabó M. (öngól) ill. Szabó M., Kívés L. 
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Szabó M., Csóti N., Antal G.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése