2013/06/05

Medve: "A büntetőnél nem éreztem terhet"

Medve mennybe ment - így ragadta meg Norbó szombaton a gödi klubvilágbajnokság lényegét. És valóban, egy ideig biztosan hallgathatjuk, ki döntötte el a fináléba jutásért vívott büntetőpárbajt...

Milyen érzés kupahősnek lenni?
- Kupahősnek a Csapatot nevezném, és nagy örömmel tölt el, hogy sikerült hozzájárulnom a klubtörténet legnagyobb kupasikeréhez - kezdte szerényen Maci az Aljas Online-nak.

Mi okozott nagyobb eufóriát? A bevágott büntetőddel megnyert párbaj vagy a nevezetes, Szajla ellen elért bombagól?
- A büntetőnél nem éreztem terhet, nyugodtan álltam oda, hiszen "a Matyi is kihagyta"... Az eufóriához persze kellett Imi és a többiek remeklése is, úgy érzem, 0-1 után nagyot küzdött a csapat és megérdemeltük a döntőt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon jó volt a torna után, sörözés közben mondogatni, hogy "döntőbe lőttem a csapatot". Egy falusi szomszédvári rangadón gólt szerezni mindig különös örömet okoz, de egy döntőbe jutást érő találat - még ha büntető is - felejthetetlen élmény!

Hogy értékeled a tavaszt? Elbuktunk két első helyet vagy nyertünk két ezüstérmet?
- A tavaszi szereplés "asszem mindenféleképpen" várakozáson felüli volt. Egy csapat egyértelműen jobb volt, megérdemelten lettek bajnokok, bár egy kicsit fáj, hogy az utolsó pillanatban maradtuk le az első helyről. 4-5 csapat hozzánk hasonló játékerőt képviselt, őket sikerült megelőzni, így azt gondolom, összességében elégedettek lehetünk a bajnoki helyezésünkkel. A kupában egyszerűen elfáradtunk a végére, de az elődöntőben végre megtört az átok, így szerintem megnyertük azt a két ezüstérmet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése