2013/03/07

Vereség zárásnak - és lecsúsztunk a bronzról

Elvesztette csapatunk utolsó mérkőzését a téli bajnokságban, az idény végére alaposan feltámadó Whiskey Cola 3-2-re győzött le bennünket. Mindez azért bosszantó, mert így éppen lecsúsztunk a bronzéremről...

Egy jó kettes figurából vezetést szereztünk elég korán, ezzel együtt az első félidő nem rólunk szólt. Lagymatagon mozogtunk, csak követtük az eseményeket, és három komoly hibából is gólt kaptunk, így komoly hátrányba kerültünk.

A szünet után aztán javulás állt be, a visszábbálló ellenféllel szemben többet birtokoltuk a labdát, néha hosszasan adogattunk, és helyzeteket is kialakítottunk, de kihagytuk azokat. Doyen jégkorongos gólja a végén így már csak arra volt jó, hogy pozitív gólkülönbséggel fejezzük be a szezont.

Azt hittük, a vereség ellenére - mivel a Drink Team is kikapott - csapatunk a harmadik helyen fejezte be a szezont, de kiderült, a spori bá sikeresen elírta a dolgot, így végül negyedikek lettünk.

FC Whiskey Cola - Aljas család 3-2 (3-1)
Gsz.: Szamosközi G. (2)
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Szabó M., Mihály A., Szamosközi G., Antal G., Csóti N.

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    az U.F.B - Drink Team meccset rosszul adminisztrálták, a Drink Team győzött 4:3-ra és nem fordítva. Már szóltunk, gondolom majd javítják.
    Üdv, U.F.B

    VálaszTörlés
  2. Fasza, akkor jól átbasztak minket. :) Köszi a jelzést!

    VálaszTörlés
  3. Mindig is egy faszkalács volt ez a bíró, én mondtam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szépen megszopatott minket, az tény, de én bírom az öreget. :)

      Törlés
    2. Én azért néha megkérdezném (és meg is szoktam :) hogy mi az anyámat fújkál...

      Törlés