2013/03/14

Döntetlen a tavaszi rajton

Csapatunk 1-1-es döntetlent játszott az FC Beverem ellen a tavaszi szezon első fordulójában, a D3 liga nyitányán. 

A kiegyenlített első félidőben váltakozva forogtak veszélyben a kapuk. Játékunk döcögött, sok figyelmetlenség, pontatlanság tarkította azt - a rivális elsősorban ezeket kihasználva ért oda a büntetőterületünk környékére. A szünet után nem sokkal egy álmoskás védekezést kihasználva a vezetést is megszerezte az ellenfél. Hátrányban egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, abszolút átvettük a találkozó irányítását, birtokoltuk a labdát. A helyzetek nem jöttek futószalagon, de azért akadt esély az egyenlítésre, és egy kettes figura meghozta a pontot érő gólt. 

A meccsben több is lehetett volna, de a mutatott játékunk alapján nem érdemeltünk győzelmet. Az ellenfélnél egy sajnálatos sérülés is akadt, a liga Torghelle Sándorának természetesen jobbulást kívánunk. 

FC Beverem - Aljas család 1-1 (0-0)
Gsz.: Csóti N. 
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Mihály A., Szamosközi G., Antal G., Csóti N.

A következő körben folytatás az FC ESN ellen, a meccs 21.15-kor kezdődik.

2 megjegyzés:

  1. Nyerhető meccs volt abszolút, sok volt a rossz döntésünk, de katasztrófa nem történt. Fel kell vállalni a kicsit kockázatos futásokat felfelé támadásban, máskülönben elég vérszegények leszünk előrefelé. Jövő héten lehet javítani!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is több volt ebben a meccsben... Lehet, hogy a mérkőzés előtt egy pár hossz iramfutást be kellene iktatni mindenkinek, hogy felébredjünk időben...

    VálaszTörlés