2012/07/12

Történelmi vereség

Történelmi vereséget szenvedett csapatunk a nyári bajnokság hatodik körében, 13 gólt a majdnem nyolc év alatt még egyetlen egy tétmeccsen sem szedtünk be, most, a Szerény FC ellen viszont ez volt a helyzet (4-13).

Természetesen nagyon sok összetevője van a vereségnek. Bár kapura nem voltunk veszélyesek, az első félidőben úgy kerültünk komoly hátrányba, hogy nem védekeztünk tragikusan. Egy-egy figyelmetlenség mellett két labda is rólunk pattant a hálóba - gyakorlatilag minden ellenünk volt. A második felvonás elején megmutatta az Aljas had, hogy milyen, amikor maximális fokozaton pörög, ez az ellenfél buziskodása miatt szépítést eredményezett.

A hajráról pedig inkább jobb nem beszélni... Azon sajnos nem lehet segíteni, hogy elfáradunk, míg az átlagban öt évvel fiatalabb rivális közel sem, az viszont elfogadhatatlan, hogy atomjaira hulljon ez a csapat, és hagyja magát megalázni. Ennél messze több mentális erő van ebben a brigádban.

A jövő héten lehet javítani matinéidőpontban a Tébláb ellen! Hajrá, Aljas!

Szerény FC - Aljas család 13-4 (5-0)
Gsz.: Molnár I., Csóti N. (2), Kívés L.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Kívés L., Juhász A., Molnár I., Szamosközi G., Antal G., Csóti N.

5 megjegyzés:

  1. Ezennel megnyitom a kommentháborút. :)
    Jobbak, de nem volt ennyi közte szerintem. Az első félidőben a buzi gólok ellenére a védekező része jobban nézett ki kívülről, mint a múlt heti.
    Szerencsénk sem volt, ezt valóban nehéz elviselni a pályán. Ugyanakkor egy-egy megmozduláson azt lehetett észrevenni a végén, hogy leszarjuk, mennyi van közte, meg feladtuk. Ez erre a csapatra nem volt jellemző, és szerintem nem is fér bele (mint ahogy tegnap este megtárgyaltuk, nem vagyunk egyformák). Nyilván mindenki tudja, hogy volt-e ilyen nála vagy nem, akinek nem inge, ne vegye magára. Jövő héten lehet javítani!

    VálaszTörlés
  2. Én öltözködöm, valóban feladtam a végén, 10 bekapott gól után tényleg nem volt kedvem állni a kapuban....

    Tudom, nem helyes magatartás, de amikor 4 kapufás gólt rúgnak izomból a hosszúba, nehéz ugyanolyan hévvel játszani.

    Itt már az elején elment a meccs, a buta 4 góllal, a második félidő eleje egész jól indult, de aztán ismét buta hibákat csináltunk. Ahogy Miki is megmondta, ismerni kell a határainkat és hátul nem szabad keresztbe passzolgatni, mert letámadnak.

    Azt meg én is felháborítónak tartom, hogy a kapus kijöjjön és fél pályáról lődözze kapura a labdákat, oda kell baszni neki és kész, akkor nem jön ki!

    Megalázni valóban nem szabad hagynunk magunkat, ha mást nem, akkor erőt legalább demonstráljunk ilyenkor!

    Ezt sokkal rosszabb meccsnek éltem meg, mint a CSTB ellenit.

    VálaszTörlés
  3. Rosszak voltunk nagyon. Többet erről a meccsről felesleges mondani.

    VálaszTörlés
  4. mit takart az ellenfél buziskodása?

    VálaszTörlés