2012/07/18

Amikor semmi sem sikerül...

2-1-es vereséget szenvedett csapatunk a Tébláb ellen a nyári bajnokság hetedik fordulójában. A látottak alapján az eredmény nemhogy nem igazságos, kimontottan igazságtalan.

Kellett néhány perc, amíg ráleltünk az eredményre vezető harcmodorra, miután viszont letámadtunk, az ellenfélnek nem sok momentuma volt a meccsen. Pechünkre a rivális kiválóan használta ki lehetőségeit, míg mi ebben a tekintetben gyalázatosan teljesítettünk. A vereség ellenére a mutatott játék, a futómennyiség miatt mindenkit dicséret illet, sajnos vannak olyan napok, amikor semmi sem sikerül. A kudarcot csak még bosszantóbbá teszi, hogy a Tébláb az utolsó percben szerezte meg a három pontot jelentő találatot.

A jövő héten rangadó a Májmedence ellen.

Aljas család - Tébláb 1-2 (0-0)
Gsz.: Kívés L.
2 perces büntetés: Molnár I.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szamosközi G., Juhász A., Mihály A., Csóti N.

5 megjegyzés:

  1. Aztakurva!

    Én azt álmodtam, hogy 10:9-re nyertünk heroikus küzdelemben, és Miki söröskupakokból kiszögelt fatáblára írta fel az eredményt, és ez nem vicc!

    Annyira valóságos volt...

    Imi miért kapott büntit?

    VálaszTörlés
  2. A végén 1-1 után mentünk előre a győztes gólért, ők meg kontráztak, és utolsó emberként felbaszta a gyereket. Ha nem teszi meg, gól, szóval muszáj volt - szépséghiba, hogy a szabadrúgást aztán másodjára beverték.

    VálaszTörlés
  3. Szevasztok!

    Elnézést a sok kihagyott helyzetért, sajna ezen most sok múlt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem voltak helyzetek, csak lehetőségek! :)

      Törlés
    2. hát igen, ezeken ment el Svarc :)
      sok kihagyott hekyzetről én szezonokon keresztül tudnék mesélni, sajnos!

      Törlés