2012/07/17

BOMBA: Miki lehet a Debrecen vezetőedzője

Albán lapértesülések szerint a Skenderbeu elleni visszavágón már az Aljas család oszlopos tagja, Szabó Miklós lehet a Debrecen csapatának vezetőedzője. A balkáni országban azután látott napvilágot a mindenképpen szenzációnak beillő pletyka, hogy a Loki kilátástalan játékkal 1-0-s vereséget szenvedett idegenben a két gárda BL-selejtező párharcának első felvonásán.

A szkipetárok azt írják, a debreceni vezetés bizalma gyorsan megingott az együttessel veretlenül aranyérmet szerzett Kondás Elemérben, és az elöljárók a szárnyait bontogató trénerrel oldanák meg a pótlást.

- Miki a szünetben biztos tudott volna egy olyan lelkesítő beszédet tartani, ami felrázta volna a csapatot. Hogy a Balogkettő az ellenfél, vagy az albán bajnok, az teljesen mindegy, a játékosok lelkére kell tudni hatni. Az pedig, hogy Szabó úr csapata az elmúlt két meccsen 24 gólt kapott, részletkérdés. Védekezni már tudunk - idéz a Gazeta Shqiptare egy neve elhallgatását kérő hajdúsági forrást.

Az ügyben komoly problémát jelent, hogy Mikinek nincsen meg a pro licences végzettsége, a hírek szerint azonban esetében az MLSZ kivételt tenne, és a Grassroots tanfolyamon szerzett papírt is elfogadná a szakmai felelős, Őze Tibor hozzáértésére való tekintettel.

Az Aljas Online információi szerint ugyanakkor nagyobb a sztori füstje, mint a lángja, 14-esünk ugyanis nem tervezi, hogy elhagyja az Aljas családot, és egy esetleges megkeresésre csípőből nemmel felelne.

2 megjegyzés:

  1. Meg a Fradi is bajnok lehet...... :)

    VálaszTörlés
  2. Mindig ez a hazug bulvármédia, ez folyik a csapból is! :)))

    VálaszTörlés