2011/11/16

Vége a kéthónapos böjtnek!

Két hónap után újra győzött csapatunk a bajnokságban! Az Aljas család a Reaktivált Gének ellen aratott 4-2-es sikert igen szoros mérkőzésen.

Rendkívül örömteli módon minden csapattag megjelent az összecsapáson, és szurkolók is buzdították az alakulatot. Ennek megfelelően kiválóan kezdtük a meccset, egy hibát kihasználva igen hamar megszületett a vezető találat. Nem sokkal később Imi remek átadásából Gábor tovább növelte a fórt, a szünetre viszont csak egygólos előnnyel vonultunk egy védelmi hiba miatt.

A szünet után aztán egy reform-középkezdés a szívszélütést hozta az összes oldalvonal mellett állóra, pláne, hogy az azt követő akció a Gének egyenlítésébe torkollott. Be kell vallani, ebben a periódusban nem lett volna meglepő, ha fordítanak a Reaktiváltak, Benyó viszont a legjobbkor szedte elő a kettes figura klasszikus típusát. A hajrában a Doyen egy lopott labdából biztossá tette a sikert, amely újra felcsillantotta a reményt a menekülésért folytatott harcban.

Összességében a hozzáállás, a küzdőszellem példásnak ítélhető, játékban természetesen voltak hibák, ennek ellenére még akkor sem érdemtelen a sikerünk, ha nagyon döntetlenszaga volt a találkozónak. Kiemelendő továbbá, hogy végre összejött egy igazi harmadik félidő, ráadásul egy történelmi örömhírt is kaptunk, amihez ezúton újfent gratulálunk!

Aljas HFC - Reaktivált Gének 4-2 (2-1)
Gsz.: Szabó M., Szamosközi G. (2), öngól
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Furik Zs., Vass B., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Molnár I., Csóti N., Antal G.

További ismert eredmény: Májmedence - Fehérvár 5-5.

8 megjegyzés:

  1. Grat mindenkinek! Nagyon fontos, hogy voltunk elegen, és mindenki odafigyelt. Nyilván ez összefügg, ha nincs erő, koncentrálni sem lehet. Az meg külön öröm, hogy utána olyan szépen összegyűltünk.
    A jövő héten egy hasonlóan fontos meccsünk lesz, arra is készüljünk ugyanígy. Nem kell elájulni a mostani meccstől, javulni kell, elsősorban az előrejátékban, és akkor akár meglehet az is!
    Végezetül ismét gratula a Doyennek!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Bizony hatalmas gratula Doyennek és természetesen Annának is (Neki ugye csak most jön a nehezebb része :)). Képeket pedig küldök este szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Ha már akkreditáltunk, legyen eredménye! :)
    Köszönjük a szurkolóknak a jelenlétet amúgy!

    VálaszTörlés
  4. Szív. És elküldtem a képeket amúgy. :)

    VálaszTörlés
  5. Jövő héten nagy derbi lesz! :) (üdv: Májmedence)

    VálaszTörlés
  6. Remekül éreztem magam a meccsen és utána is! Bravó gyerekek! :)

    Amúgy tessék, ha komolyan vesszük és mindenki odateszi magát, akkor meg is van az eredménye!

    Valamint pozitívum, hogy a csatárjátékunk szépen javul, hátul is elég jól összeállunk (egy-két hibától eltekintve), de ne aludjuk már át a második félidők elejét/első félidő végét, mert ez rendszeresen előfordul!

    Remélem a kidobásaim is alakulnak, a csütörtöki meccseken is egyre többet gyakorlom, majd egyszer olyan jó leszek, mint Bobi volt anno! :)

    Még egyszer grat! A képeket pedig köszönjük Zsani, remekek lettek, Mr NAV 2011-et poszterre követelem! :)

    VálaszTörlés
  7. Bizony, nagy rangadó várható! :)
    Köszi a képeket Zsánett!

    VálaszTörlés
  8. Szív! Mr. NAV 2011 4 prezident! :D

    VálaszTörlés