2011/11/22

Menekülünk!

Folytatta a menekülést az Aljas HFC a másodosztály kiesőzónájából. Csapatunk közvetlen riválisát, a Májmedencét győzte le 4-1-re.

Jó szokásunkat megtartva gyors góllal kezdtük a meccset, majd egy meg nem adott találatig is eljutottunk, és emberelőnyüket kihasználva is kis híján megdupláztuk a fórt. Ezután teljesen váratlanul megváltozott a meccs képe, magukra találtak a Vörösök, és megérdemelten egyenlítettek.

Egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán a fordulás után is, mindkét oldalon akadtak helyzetek, kapufák. Egy jó helyzetfelismerés, egy pontrúgás után egy szerencsés találattal ismét nálunk volt az előny, amely Imi harcosságának és Norbó önzetlenségének köszönhetően tovább nőtt. A hajrában Benyó tette biztossá a sikert egy remekbe szabott szabadrúgással.

Győzelmünkkel életben tartottuk a bentmaradási esélyeket, az utolsó körben ellenben kegyetlen 40 perc vár ránk az élcsapatnak számító Kiábrándítók ellen. A Májmedence a vereséggel búcsúzott a B ligától.

Az ellenfél egyébként saját honlapján a következő lényegre törő beszámolót közli az összecsapásról: "gyalázatos és aljas".

Aljas HFC - Májmedence 4-1 (1-1)
Gsz.: Szamosközi G., Szabó M., Molnár I., Nagy B.
2 perc: Nagy B.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Molnár I., Csóti N.

Eredmények: Tüdő FC – Dagadt Ribancok 4-2, Szabolcsi Elixír – Sördögök 4-1

8 megjegyzés:

  1. tetszett a meccs, jól éreztem magam, élvezetes csörte volt, szerintem ez fontos! :)

    mindenki hozta magát, bár voltak hibák nyilván, de csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Így van Vakond! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de megérdemelted volna a gólt, kár, hogy visszafújták!
    (Ezzel vége a dicséreteknek egy évre. :) )

    VálaszTörlés
  3. héjj, matematikai esélyünk még van, amennyiben a Reaktiváltak most kikaptak a Légszomjtól :D

    a beszámoló első része meg ránk vonatkozott, a második meg nyilván rátok :P

    amúgy a 6 év alatt ti vagytok az a csapat, akit a legvégére tennék annak a listának, hogy ki ellen szeretnék játszani. :D egészen elképesztően nem fekszik nekünk ez a stílus, nagyon dühítő. dehát mint a mellékelt ábra mutatja legalább hatékony.

    VálaszTörlés
  4. megspékelve azzal, hogy a 2 legjobb emberünk nem tudott eljönni, mert pont a Villanyfényes első osztályban alkottak. dehát mindig a jelenlevő a legjobb csapat evvan :)

    VálaszTörlés
  5. köszönöm szépen Miki, egy évre előre mindent! :)

    "a 6 év alatt ti vagytok az a csapat, akit a legvégére tennék annak a listának, hogy ki ellen szeretnék játszani"... jó ilyet olvasni, mi mindig mindent megteszünk :)
    amúgy egy Reaktivált vereség nekünk sem esne rosszul!

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük a bókokat! :) Régebben sokkal gusztustalanabb stílusunk volt, biztos hihetetlen, de már sokat léptünk előre játékosságban. :) Amúgy most, hogy mondod, tényleg, nem volt a BLASZ-bíró srác, akinek a nagy löketei vannak. Gondolom, róla van szó pl.
    Szerintem négy esik ki, azért írtam, hogy game over.

    VálaszTörlés
  7. már játszottunk egy 2-2-t 2009 tavaszán, az ugyanilyen frusztráló meccs volt nekünk. de abban az évben legalább feljutottunk az elsőbe.. :D

    VálaszTörlés
  8. Igen, emlékszem. :) Akkor mi a mélypont felé haladtunk éppen.

    VálaszTörlés