2011/09/20

Ész nélkül nem lehet

Súlyos, 6-1-es vereséget szenvedett csapatunk a B liga második fordulójában, a Tüdő FC teljesen megérdemelt sikert aratott, bár a különbség talán túlzó.

A félidőben kétgólos hátrányban voltunk, ezt sikerült egy partizánakcióval megfelezni, és mivel az ellenfelet megzavarta az egészpályás letámadás, akár azt is mondhatjuk, hogy nem álltunk messze az egyenlítéstől. Sajnos egy kontrával eldőltek a lényegi kérdések, na meg a faultjaink is összejöttek, így a hajrában az ellenfél fölényessé tette győzelmét.

Az estét Aljas oldalon még két felesleges kiállítás is színesítette, a vereség oka egyébként is az volt, hogy fejben a minimálisan elvárt szintet sem ütötte meg a gárda. A jövő héten a Szabolcsi Elixír ellen lehet javítani.

Tüdő FC - Aljas HFC 6-1 (2-0)
Gsz.: Szabó M.
2 perc: Nagy B., Szabó M.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Furik Zs., Kívés L., Vass B., Nagy B., Szabó M., Csóti N., Molnár I.

3 megjegyzés:

  1. Egy rémálom volt ez a meccs, gyorsan felejtsük is el..... Főleg a nyújtott teljesítményt verjük ki a fejünkből... Személy szerint én sem voltam tökéletes, a 2. gól biztos az enyém volt.
    Jövő héten sajnos nem tudok menni, ahogy említettem, csak keményen!

    VálaszTörlés
  2. de fájó olvasni a címet, mondanám hogy lehetne más, de sajnos nagyon is találó!

    VálaszTörlés
  3. Elő kell venni az önkritikus oldalunkat, aztán jövő hétre összekapni magunkat. Nincs világvége, tanulni kell a hibákból!

    VálaszTörlés