2011/09/14

Ehhez házasnak kell lenni

Győzelemmel kezdte szereplését az Aljas HFC a B ligában, csapatunk a Sördögök együttesét múlta felül 5-3-ra. Bár a tavaszi eredmény ismeretében (tízet kaptunk) nem sok jóban bízhattunk, sikerült felborítani a papírformát.

Már a mérkőzés első perceiben is látszott, hogy a legutóbbi alkalommal ellentétben nincsen jelentős különbség a csapatok között, így akkor sem estünk össze, amikor két hibából két góllal elment az ellenfél. Még a szünet előtt egalizáltunk, mint ahogy a szünet után is. 3-3-at követően aztán átvettük az irányítást, és a helyzetek száma alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

A siker alapját a fegyelmezett, ésszerű védekezés adta, sült a kettes figura is, na meg volt egy Doyen a csapatban, aki nyerőembernek bizonyult. Ahogy Molnár Jack mondta, ehhez házasnak kell lenni!

Aljas HFC - Sördögök 5-3 (2-2)
Gsz.: Szamosközi G. (3), öngól, Szabó M.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Molnár I., Csóti N.

További ismert eredmények: Májmedence - Légszomj 2-0, Reaktivált Gének - Tüdő FC 5-3, Szabolcsi Elixír - Kiábrándítók 6-7.

4 megjegyzés:

  1. Szép volt, szép volt! Gratula mindenkinek! Viszont akkor ér ez a siker valamit, ha a jövő héten rápakolunk még egyet!

    VálaszTörlés
  2. Jól mentünk, ha az egész szezonban legalább így játszunk, akkor semmi gond nem lehet! Szerintem sokat segített a Vastüdő elleni felkészülő mérkőzés! Nem volt az a fejetlenség (leszámítva az első 5 percet), ami általában szezonkezdetkor jellemző ránk....

    Büszke vagyok a csapatra! :)

    VálaszTörlés
  3. Itt jegyezném meg, hogy az idei első Furik díjat a névadó kapta, hiszen ha már Kiskövesden felejtette a fehér mezt, úgy gondolta hogy a fekete póló megfelelő választás lesz.. :D

    VálaszTörlés
  4. Jól van na, de egy jól sikerült barterral megoldódott a probléma! A legendás 5-ös mez pedig szerencsét hozott! :)

    VálaszTörlés