2011/09/16

Doyen: Minden trükköt nem árulhatok el

Doyen kiváló játékkal és három góllal járult hozzá a Sördögök elleni nyitómeccsen aratott 5-3-as sikerhez. Rutinos játékosunk nem szeretné alább adni, és arról is beszélt, mi a véleménye Molnár Jack sajátos elméletéről.

Imi szerint egy ilyen teljesítményhez házasnak kell lenni.
- Lehet benne valami, de minden trükköt nem árulhatok el. Talán csak megkoptak az emlékek, de én is úgy érzem, ez volt eddig a legjobb teljesítményem Aljas mezben. Remélem, jövő héten Pufi is előrukkol egy mesterhármassal - kezdte Gábor az Aljas Online-nak.

Korábban is csoportokban szállítottad a gólokat. Minek köszönhető ez? Így tervezed a jövőben is?
- Nem tudom, így sikerült. Ami a jövőt illeti, ebben a bajnokságban már szeretném tartani az eddigi gólátlagot.

Mennyire lepett meg az első fordulóban aratott győzelem?
- A nagy gólkülönbség ellenére engem tavaly sem nyűgözött le az ellenfél, így bíztam egy szoros mérkőzésben. Örülök, hogy sikerült győznünk, a meccs összképe alapján szerintem rászolgáltunk a sikerre.

Mi lehet a reális célkitűzés a szezonra?
- Egy forduló után korai lenne találgatásokba bocsátkozni. A Sördögök elleni mérkőzés mindenesetre bizakodásra adhat okot. Ha ugyanilyen fegyelmezetten tudunk játszani a továbbiakban, akkor szerintem eredménytől függetlenül emelt fővel jöhetünk le a pályáról a meccsek végén.

5 megjegyzés:

  1. Grat Gábor! Ha 3 gólt nem is, de 3 védést mindenképpen ígérek jövő hétre! :))
    A családban ez erő, ezt mindenki tudja! Hajrá többiek, akarok még legénybúcsút meg lagzit! :)))

    VálaszTörlés
  2. Aljas családban az erő, hogy szentimentális legyek! Bravó, Doyen!

    VálaszTörlés
  3. Bravó Gaben, tényleg parádés volt,a legjobban nekem az tetszett amikor letámadtad a nagy darab gyereket a saját térfelükön, elvetted tőle és berúgtad. Azt a gólt még egy párszor visszanézném.. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, köszönöm, de most már koncentráljunk a következő mérkőzésre. :) Sajnos jelenleg még kisebb lázzal küzdök, de remélem, keddig sikerül kikúrálnom magam.

    VálaszTörlés