2011/02/24

Maradhatunk a C ligában!

A szervezők tájékoztatása szerint csapatunk - az átszervezés ellenére - a pályán elért eredményeknek megfelelően tavasszal is a C osztályban szerepelhet majd a visszalépések miatt. Ami a legfontosabb, hogy így minden egyes bajnoki mérkőzésünkre hétfőn kerül sor!

A helyszínnek is örülhetünk, hiszen nem kell Csepel tőgyére elbumlizni, hanem a vállalható távolságban lévő Jedlik-gimihez kell leruccanni hetente. (Ezt a pályát a csapat nagy része ismeri, hiszen a B ligában itt szerepeltünk.)

Az ellenfelekről egyelőre annyit lehet tudni, hogy köztük van az ismerős Vastüdő. Az sem ismert pontosan, mi lesz a nyitómeccs, mindenesetre március 7-én rajt, ez biztos!

- Látatlanban is azt mondom, hogy erősebb lesz a mezőny, mint az előző, amihez szerencsénk volt, szóval fel kell kötni a gatyát. Elvárások nincsenek, én mindenesetre bízom a csapatban - mondta röviden a Tejesember az Aljas Online-nak.

Természetesen amint előkerülnek a részletek, folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat! Hajrá, Aljas!

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok Aljasok!
    Örömmel olvastuk, hogy egy év elteltével újra egy osztályban küzdhetünk Veletek! Reméljük, hogy következő meccsünkön is olyan fergeteges lesz a hangulat, mint a tavalyin!
    Találkozunk a csatamezőn!:)
    A Vastüdő Csapata

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Mi is már nagyon várjuk a meccset, én legalábbis biztos! Reméljük, a huligánjaitok már szépen kiváltották a szurkolói kártyát! :)

    VálaszTörlés
  3. Szurkolói kártyára nem vevők...:) Egyébként aggódunk, tavaly az utolsó körben Csepelen játszottunk és a környék lakói hangosan elégedetlenkedtek, illetve a szervezőket hívogatták telefonon a hangzavar miatt. (sőt, egyik szurkolónkat ki is tiltották átmenetileg:D) És az csak egy sima Vastüdő - GEK volt, mi lesz itt az Aljas - Vastüdőn?:)

    VálaszTörlés