2011/02/24

Bosszúért kajabál több ellenfél is

Elkészült a C liga csoportbeosztása, az Aljas HFC a következő alakulatokkal küzd meg hétfőnként a bajnoki pontokért: AS Kóma, El Niño, FC Sördögök, Grund FC, Iron FC, PSZF Eindhoven, Raubkopie, Reaktivált Gének, Szépfiúk FC, Telep SEK, Vastüdő.

Közülük az El Niño máris bosszúért kajabál, hiszen a zöld-fehérek kétszer is megvertek már minket, emellett a Vastüdő és a Gének ellen is nulla százalékos a mérleg (egy meccs, egy vereség). A többi alakulattal még nem találkoztunk, magyarán mondva kellemes emlékeket nem nagyon idézhetünk a riválisokról.

Ami a többieket illeti: a Sördögök legutóbb a B osztályból estek ki, a Raubkopie 3., a Grund 4., a Szépfiúk FC 7. helyen végzett saját harmadik ligás csoportjában, a Telep SEK és az Iron pedig a Serie D-ből került feljebb. A PSZF Eindhovenről semmit nem tudunk, mindenesetre Dzsudzsák Dzsudzsanna őrzését majd meg kell ellenük oldani.

Nagyon fontos információ, hogy a pontvadászat nem rajtol el hétfőn, csak március 7-én! Az első három feljut a másodosztályba, négy (!) csapat pedig kiesik!

2 megjegyzés:

  1. Kemény szezony elé nézünk.... Fel van adva a lecke!

    VálaszTörlés
  2. Én mondjuk sajnálom, hogy nem kezdődik hétfőn.

    VálaszTörlés