2009/12/09

Kiestünk - de milyen undorító módon!

Eldőlt: sajnos kiestünk a harmadosztályból. Az Igénytelenek nem jelentek meg az utolsó fordulóban az Oranje elleni meccsükön, így alaposan megszopattak minket. 5-0-s vereségüknek köszönhetően minimum hármas holtverseny alakult ki a mi részvételünkkel a 14 pontos csapatok között, az egymás elleni összevetés pedig a mi búcsúnkat jelenti - függetlenül a Van der Bosch - eSense meccs eredményétől.

Reméljük, lehetőségünk lesz valamikor visszaadni az Igényteleneknek azt a sportszerű cselekedetet, amit a ki nem állással követtek el. Függetlenül attól, hogy milyen okok miatt maradtak távol, a paraszt becsület azt diktálta volna, hogy legalább tisztességgel, a pályán kikapva búcsúztassanak minket.

Félreértés ne essék, nem ő miattuk estünk ki, elsősorban saját magunknak köszönhetjük a búcsút, hiszen az egész szezonban csak nyomokban tudtunk valós tudásunknak megfelelően teljesíteni. Nem szabadott volna odáig eljutni, hogy ilyen dolgok miatt izguljunk...

Ennek ellenére: gerinctelen dolog, ami a történt, és bosszúért kajabál! Mi pedig visszatérünk! Hajrá, Aljas!

LESÚJTÓ KÉP A BAJNOKSÁG ÁLLÁSÁRÓL ITT - KATTINTS!

6 megjegyzés:

  1. Lesz még egyszer Aljas - Igénytelen meccs remélem... A cél nem lehet más, visszajutni! Nyilván lesz lehetőségünk a zöld asztalnál megtenni mindezt, de kérdés, akarjuk-e. Én a magam részéről nem...

    VálaszTörlés
  2. Nem baj, így alakult, nem jöhet be minden, persze azért szomorú és sportszerűtlen cselekedet, de visszavágunk!!
    Az Oranje elleni győzelem és az Aranyhadsereg elleni döntetlen azonban mindenképpen bíztató! Mindig így kéne játszani!!

    VálaszTörlés
  3. sajnos Miki harmadik bekezdéses gondolata teljes mértékben helytálló!
    visszatérünk

    VálaszTörlés
  4. részvétem kollégák...de ebben a bajnokságban a zöld asztalnál sokat el lehet érni, a nevezésnél legalábbis sanszos (vdB)

    VálaszTörlés
  5. Nyilván ha akarunk, tudunk indulni a harmadban legközelebb is, de annak azért más az íze... Csak azért eddig mindenért megharcoltunk, amit elértünk, egyszer nem volt olyan, hogy adminisztratív módon jutottunk mondjuk fel.

    VálaszTörlés