2015/05/14

Kipukkadtunk

Csapatunk 4-2-es vereséget szenvedett a Budakalász Butterflies ellen a bajnokság 8. fordulójában. Mivel az ellenfélnél a Póni egyik játékosa is pályára lépett, az óvást postáztuk a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnak.

Szerencsére a délután tapasztalt akut létszámgondok ellenére ki bírtunk állni, és az első félidőben egész jól is álltunk a lábunkon. Egyszer a kapufa segített ki minket, a másik oldalon Norbó viszont bekotorta idénybeli hetedik találatát, amivel toronymagasan vezeti a házi góllövőlistát.

Fordulás után elsült a kettes figura, és volt pár kimondottan jó percünk, aminek köszönhetően el is dönthettük volna a találkozót. Miki nagy helyzetben hibázott, Medve pedig kapufát lőtt (ballal!). Sajnos ez visszaütött, hiszen fizikai problémáinkat kihasználva az ellenfél három perc alatt fordított. Nem sokkal a vége előtt centikre álltunk az egyenlítéstől, de helyette természetesen megkaptuk a negyediket a másik oldalon.

Ezúttal ennyire tellett az erőnkből. Nem játszottunk ordas szarul, de elfáradtunk, az átlagban tíz év fór pedig sokat jelentett az ellenfél számára.

Aljas család - Budakalász Butterflies 2-4 (1-0)
Gsz.: Csóti N., öngól
Aljas: Dr. Molnár I. - Vass B., Kívés L., Mihály A., Szabó M., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése