2015/05/21

Akit Bulldózernek hívtak

Csapatunk felforgatott összeállításban 2-2-es döntetlent ért el a bÉTERv ellen a bajnokság 9. fordulójában. A találkozó hőse Dr. Molnár volt, aki a mezőnybe előretolva duplázni tudott.

Már a kezdés előtt tudtuk, hogy komoly erőnléti edzés lesz a meccs, hiszen nem volt cserénk, Medve ugyanakkor szakmai igazgatóként támogatott minket az oldalvonal mellett. A kapuban ismét Tibi bizonyíthatott, Imi ugyanis ezúttal a mezőnybe előretolva kapott lehetőséget - mint kiderült, mindkét húzás bevált. Alkalmi polipunk több nagy védést is bemutatott, Jack pedig... Erről majd később.

Kiegyenlített játékkal kezdődött a meccs, a nagyobb helyzetek talán előttünk adódtak, de a vezetést az ellenfél szerezte meg egy védelmi kihagyást kihasználva. Aztán egy felpasszolt labda után Imrénk azt tette, amit kértünk tőle. Erőből megoldott egy párharcot, aztán bezúdította a labdát a bal sarokba.

A második játékrészben egyre jobban elfáradtunk, így mezőnyfölénybe került az ellenfél. Azért mi is veszélyeztettünk, és bár remekül tartottuk magunkat, úgy tűnt, ezzel semmit nem érünk, egy szerencsétlenül lecsorgó labdából ugyanis újra előnybe került a bÉTERv. Ezen a ponton Imi teljesen begőzölt. Előbb eldurrantott egy labdát Kenyába a kígyótérről, majd újra akcióba lendülhetett, de akkor már más volt a végeredmény. Tolt párat, lefordult, aztán minden dühét összeszedve besomta a zsugát a bal felső sarokba. Mire a kapus felemelte a kezét, már meg is ünnepeltük az egészet.

A végére még maradt riadalom, Tibi azonban magabiztosan hatástalanította az időntúli tízméterest, így a kapusok vezérletével értékes pontot szereztünk.

Aljas család - bÉTERv 2-2 (1-1)
Gsz.: Dr. Molnár I. (2)
Aljas: Vén T. - Mihály A., Szabó M., Csóti N., Dr. Molnár I.

2 megjegyzés:

  1. Mostantól úgy fog kezdődni a nagykönyv, hogy "végy két jó kapust..." Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, csak az a kár hogy a minöségi kapusok már kikoptak... :D

      Törlés