2015/05/21

Imi lehet a wimbledoni szörnyeteg éktársa

Nem tudtunk róla, de mint kiderült, brit játékosmegfigyelők jártak szerdán a D ligás mérkőzésünkön. A Mirror beszámolója szerint az angol negyedik ligában szereplő AFC Wimbledon egyik kéme is megtekintette az összecsapást, ennek nyomán pedig Neal Ardley menedzser meg is találta egyik nyári célpontját.

A szakember nem titkolt célja, hogy megalkossa a tökéletes csatárpárost, megtalálja a Terminátornak illetve Szörnyetegnek becézett Adebayo Akinfenwa (a képen) megfelelő éktársát, az Aljas család mérkőzése után pedig abbahagyta a keresést.

A lap arról számol be, hogy "a scout figyelmét egyetlen ember, egy jó kötésű csatár kötötte le a találkozón, akin fickósan domborodott a mez, és aki kecsesen mozgott, közben pedig gólveszélyességéről is tanúbizonyságot tett". A nevezett személy természetesen Norbi Dr. Molnár Imre.

Megkeresésünkre az Aljas család vezetése jelezte, egyelőre hivatalos megkeresés nem érkezett a klubhoz Imi ügyében.

Rácz Félix promóter mindenesetre már megkezdte a szervezést egy esetleges Akinfenwa kontra Molnár bokszmeccs ügyében, ami szerinte elhomályosíthatná a Mayweather versus Pacquiao ütközetet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése