2013/08/22

Négy pont két rangadón

Kemény nap előtt állt az Aljas család a nyári bajnokságban, végül négy pont lett a dupla forduló vége, amit előre aláírtunk volna. 

Csapatunk ismét némileg felforgatott összeállításban lépett pályára. A kapuban Miki polipkodott, mezőnyben ismét kisegített minket Roller és Tanár úr is jó ütemben tért vissza a nyári mezőgazdasági szabadságról.

A tabellán előttünk álló Necseszdel United ellen végig rendkívül okos játékot nyújtott a gárda, és a helyzetek alapján teljesen megérdemelten aratott fölényes sikert. Medve "bombasztikus" vezető találata után egy ízben a kapufa is velünk volt, a második félidő elején pedig gyorsan sikerült eldönteni a három pont sorsát.

Aljas család - Necseszdel United 6-1 (1-0)
Gsz.: Kívés L., Szabó Mátyás (3), Csóti N., Szolga R.
Aljas: Szabó M. - Kívés L., Szabó Mátyás, Szamosközi G., Szolga R., Csóti N.

Szervezési hiányosságok miatt a második meccsünk vagy egy órát csúszott, így legalább viszont nem kellett csere nélkül nekimennünk a veretlen listavezetőnek. A Meghát egy fokkal többet támadott nálunk, a védelem viszont annak ellenére becsülettel állta a sarat, hogy a riválisnak ez még csak az első meccse volt a nap folyamán, mi pedig helyenként a seggünkön vettük a levegőt. Döntetlennel fordultunk, a hajrában felcsillant a győzelem lehetősége is, fáradtságunkat kihasználva viszont az éllovas néhány perccel a vége előtt egyenlített. A bosszantó végjáték ellenére értékes pontot szereztünk, le a kalappal a csapat előtt.

Aljas család - Meghát 2-2 (1-1)
Gsz.: Szolga R. (2)
Aljas: Szabó M. - Kívés L., Szabó Mátyás, Szamosközi G., Szolga R., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése