2012/04/10

Pedig felcsillant a remény...

Újabb vereséget szenvedett csapatunk a B ligában, így egyre távolabb kerül a gárda a kitűzött céltól, a bentmaradástól. A Dagadt Ribancok fedőnevű alakulat 5-2-es győzelmet ünnepelhetett.

Egy szerencsés góllal szerzett vezetést a végig mezőnyfölényben futballozó rivális, majd a fórt meg is duplázta a szünetig. Fordulás után néhány percre összekapta magát a brigád, ennek előbb egy remek kontra végén szépítés, majd a kettes figurának hála egyenlítés lett az eredménye. Sőt, döntetlen állásnál nekünk volt labdánk a 3-2-höz, a ziccer azonban kimaradt, az ellenfél pedig büntetett. Ugyanez történt azután is, hogy Norbó gyanús körülmények között terült egy a hatoson belül, így pár perc leforgása alatt minden esélyünket elvesztettük a korábban reálisnak tűnő pontszerzésre.

A játék képe alapján a Ribancok sikere megérdemelt, a 2-2-nél elszalasztott esély miatt ellenben bőven bosszankodhatunk. Továbbá sajnálhatjuk Pufit, akit ma többször kiszolgáltatott helyzetbe hoztunk, és akivel bravúrjai ellenére csúnyán kibabrált Fortuna a buzi megpattanó és lecsorgó labdákkal.

A bajnokság hátralévő részében az önbecsülésünk a tét, jó lenne emelt fővel búcsúzni a másodosztálytól! Hajrá, Aljas!

Dagadt Ribancok - Aljas HFC 5-2 (2-0)
Gsz.: Szabó M., Nagy B.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Kívés L., Furik Zs., Szamosközi G., Szabó M., Csóti N., Antal G., Molnár I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése