2012/04/01

BREAKING: Óriási elismerés a családnak!

Minden eddiginél rangosabb tornán mutathatja meg magát májusban az Aljas család!!! Az MLSZ szervezésében, 8 ország 32 együttesének részvételével nemzetközi kispályás tornát rendeznek a telki edzőközpontban, amelyre a környező államok legjobb egyetemi csapataikat delegálják - ez a része a rendezvénynek minket természetesen nem érint.

A viadalt ugyanakkor egy Barátság Kupa névre keresztelt kisebb torna is kíséri, amelynek leginkább protokolláris célzata van. Erre minden ország egy jó szellemű, "kapcsolatépítésre alkalmas" brigádot delegál, nem a játéktudás alapján, amely nemzeti mezben képviseli az adott színeket május 12-én.

A részletekről Miki beszélt az Aljas Online-nak.

- Szerettem volna egy nagy meglepetést okozni a csapatnak, és, úgy néz ki, szerencsére ez sikerült. Fű alatt leadtam a pályázatunkat két hete, és úgy fest, az írásos anyag valamint a fotó- és videóösszeállítás elnyerte az illetékesek tetszését. Pénteken este jött a telefon, hogy kiválasztottak minket, szombaton pedig mindezt e-mailben is megerősítették. A torna előtti napon lesz a sorsolás a Symbolban (habzsidőzsi), a pályán pedig egy segítséget is kapunk, egy "csapatkapitányt" az MLSZ-től, várhatóan Nyilasit, Csábi Józsit, Pisontot vagy valami hasonló figurát. Nem az eredmény lesz a lényeg, abszolút sörmeccs jellege lesz az egésznek. Ha minden igaz, lesz címeres mez, meg minden, és az MTV meg a Sport 1 is tudósít majd a rendezvényről. Szóval azért illik majd odatennünk magunkat! Nekem kb. ez lesz a hét év csúcsa, már nagyon várom!

5 megjegyzés:

  1. Szerintem a következő díjakat mindenképp elhozzuk:

    - Fair play díj: Bobi
    - Gólkirály: Balu és Furik megosztva
    - Legjobb vészkapus: Miki
    - Legtöbb öngól: Maci
    - Legtöbb "néptáncos" csel: Doyen
    - Legtöbb kapufa: Gergő
    - Legtöbb szőr: Imi és Vaki megosztva
    - Legtöbb húzósör egy meccsen a kapuban 5 mp alatt: Pufi

    VálaszTörlés
  2. Kenesei öccse nem vállalná el? Kérnék tőle egy - két tuti tippet :D

    VálaszTörlés
  3. Hmmm, milyen nap is van ma? :P

    VálaszTörlés
  4. Igen, Benyó, tényleg, Isten éltessen!

    VálaszTörlés
  5. hogy neked mennyi időd van, Miki!! :)

    és Pufi díjaira is kitérve: a leginkább leszúrt bója kategóriát is bevállalhatom!

    VálaszTörlés