2011/10/11

Vereség a listavezető ellen

3-0-s vereséget szenvedett csapatunk a hibátlan éllovas 22 Steps ellen a bajnokság 5. fordulójában. Az ellenfél győzelme a látottak alapján megérdemelt.

Végig a listavezető irányította az összecsapást, energiánkat felemésztette azt, hogy próbáljuk lekövetni labdajáratásukat. Ez az első félidőben, és a második játékrész első felében is egész jól sikerült, tartottuk a gólnélküli állást. Egy egyéni akció aztán meghozta a vezetést az ellenfélnek, amely, miután az utolsó percekre kijjebb mentünk, be is biztosította sikerét.

A két csapat a játéktudás tekintetében nincsen egy súlycsoportban, így a 22 Steps győzelme teljesen megérdemelt, viszont azt jegyezzük meg, hogy a rivális soraiban egy-két feltűnően buta primadonna is akad.

A következő hetekben a tabella alsóbb régióiban tanyázó együttesek jönnek majd szembe, azt mondani sem kell, mennyire fontos lenne, hogy jöjjenek a pontok!

Aljas HFC - 22 Steps 0-3 (0-0)
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Csóti N., Szabó M.

2 megjegyzés:

  1. Azért elég sokáig szépen tartottuk magunkat, még 1:0-nál is lehetett volna sansz, de sajnos nem jöttek a 2-es figurák....
    Kár, hogy nem jött össze a bravúr, egy 0:0 nagyon szép lett volna....

    VálaszTörlés
  2. Ennyivel jobbak voltak. Nem őket kell megverni, másokat viszont nem ártana. :)

    VálaszTörlés