2011/10/05

Csontzene, és más semmi

5-1-es vereséget szenvedett az Aljas család a Fehérvár ellen a B liga 4. fordulójában. Az ellenfél sikere teljesen megérdemeltnek mondható, nem sok közünk volt sajnos a meccshez.

A sárga mezesek az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést, ennek ellenére nem egy kidolgozott akcióból szereztek vezetést, hanem egy olyan góllal, amelyet a szilveszteri összeállításokban bátran mutogathatnának. Még a szünetig egy formás akció végén megduplázta előnyét a Fehérvár, fordulás után ellenben néhány percnyi zavart okozott gépezetükben megváltozott harcmodorunk. A váratlanul, egy átlövésből jött harmadik találat után a Doyen szokásos egyéni alakításával összejött a szépítés, sőt egy tízméteresből tovább lehetett volna faragni a hátrányból, Miki azonban sorsdöntő pillanatban hibázott. Az utolsó percben aztán egy kisbüntetőből eldőlt minden, sőt a lefújás előtti másodpercekben, egy újabb komikus találattal fölényessé tette sikerét a rivális.

Sajnos a két gárda nem volt egy súlycsoportban, a rengeteg szabálytalansággal tarkított mérkőzésen megérdemelt fehérvári siker született. Koncentrációban, előrejátékban, meg gyakorlatilag mindenben sürgősen javulnunk kell, ha meg szeretnénk kapaszkodni ebben az osztályban. A jövő héten a hibátlan listavezető következik, kösse fel mindenki a gatyáját!

Fehérvár - Aljas HFC 5-1 (2-0)
Gsz.: Szamosközi G.
Sárga lap: Nagy B.
Aljas: Molnár I. - Nagy B., Vass B., Kívés L., Furik Zs., Csóti N., Szabó M., Szamosközi G., Antal G.

További ismert eredmények: Szabolcsi Elixír – Dagadt Ribancok 5-4, Sördögök – Légszomj 4-5, Tüdő FC – 22 Steps 0-3.

1 megjegyzés:

  1. Szomorú ezt olvasni.... :(
    De akkor legalább erőszakból nem volt hiány! Jövő hétre visszatérek!

    VálaszTörlés