2011/10/19

Dráma az utolsó pillanatban

Drámai végjáték után 4-4-es döntetlent játszott az Aljas HFC az YBL ellen a bajnokság 6. fordulójában.

A találkozót mezőnyben végig az ellenfél uralta, a helyzetek számában viszont nem volt különbség a csapatok között. Egy védelmi bakit kihasználva sikerült vezetést szerezni, ez még a szünet előtt kiegyenlítette a rivális egy távoli bombával, a megfelelő blokk hiányában. Fordulás után egy hasonló löket után hátrányba kerültünk, amit aztán egy időkérést követően másodpercekkel kiegyenlítettünk, sőt a hajrához közeledve két újabb góllal úgy tűnt, mienk lesz a meccs. Sajnos a forgatókönyvben más szerepelt: az YBL levitte kapusát, és emberelőnyben támadva, rendezetlenségünket, a kellő agresszivitás hiányát kihasználva, egy újabb átlövéssel és egy utolsó pillanatokban elért találattal ikszre mentette a meccset.

Az összkép alapján a pontosztozkodás reális, ugyanakkor egy komoly csapatnak nem szabad úgy pontot veszítenie, hogy négy perccel a vége előtt kettővel vezet. Két pont sajnos veszendőbe ment, de pozitív például, hogy Norbó megtörte gólcsendjét.

Aljas HFC - YBL 4-4 (1-1)
Gsz.: Szabó M. (2), öngól, Csóti N.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Furik Zs., Kívés L., Szamosközi G., Szabó M., Antal G., Molnár I., Csóti N.

További ismert eredmény: Tüdő FC - Májmedence 3-2.

3 megjegyzés:

  1. Azt hittem reggelre már nem fog dühíteni a dolog, pedig de....

    VálaszTörlés
  2. Remek hajtós meccs volt, azonban a végét, hogy egy klasszikus szavaival éljek ELKÚRTUK NEM KICSIT NAGYON.

    VálaszTörlés
  3. egyetértek Pifi, engem is nagyon dühít még a dolog! jól esett volna a lelkünknek egy győzelem, na de majd jövő héten!!!

    és köszi Miki a megemlítést, örülök hogy végre pozitívum lehettem!

    VálaszTörlés