2011/06/08

Klasszikus fotók a régi Benyótól Norbó könyvhajáig

Általában ha egy telefonról vagy egyéb helyről archív fotók kerülnek elő, annak nem mindenki örül, főleg az nem, aki esetleg nevetség tárgyává válik. Nos, ezúttal Pufi kotort a levéltárban, és talált pár slágergyanús felvételt, amelyeket vétek lenne nem megosztani a nagyérdeművel. Íme!

1. 2008. április 2-án valami okból kifolyólag Gólem néninél kötött ki a banda (azon a héten éppen szabadnaposak voltunk a bajnokságban, szóval rejtély, mi volt az apropó...), ráadásul a jelek szerint becsületes létszámban. A Boráros téri aluljáróban készült ez a fotó, amelynek kapcsán érdemes kiemelni, akkor még Imi helyett Norbó volt az, aki szerette a csapat többi tagjának ruháit hordani.

2. A régi Benci. Tekintélyt parancsoló, ahogyan csibészes mosolyával, szálfa termetével a fehérnemű bolt előtt pózol, természetesen egy lopott korsóval a kezében. Felhívnánk a figyelmet a védjeggyé vált, tökéletes frizurára és az ünnepi hangulatot sugalló makkos cipőre.

3. Hát igen, ez más a Kinizsi környéke, és megjelent a kolesz legnagyobb gengsztere is!

4. Orlandó a jelek szerint elővette remek humorát, ezzel egy csapásra jókedvre is derítette a régi Benyót.

5. Bele sem merünk gondolni, hogy ez minek az előszele vagy a része... Mindenesetre ásós barátunkról lerí, hogy egy kis teszkó szilva / vodka már lement neki jeges teával. Az is lehet egyébként, hogy ezúttal nem pénzt kér kölcsön, hanem Benyó egyik fogát.

6. Ez már 2008 decembere. Norbó az egyik Mányoki úti, imitált edzés közben mindenfajta önkritika hiányáról tesz tanúbizonyságot szánalmas testének csókolgatásával. A kép egyetlen pozitívuma valószínűleg az, hogy nem teljesen látszik a Vakond haja.

7. Ezen viszont már látszik! A frizura (amelyet azóta egy internetes szavazáson, Bana Tibi séróját megelőzve a könyvhaj prototípusának választottak) azóta a világörökség része.

8. Egy igazi unikum 2006-ból! Dolfi a Baross Barlangban mákolt le mindenkit, és ezt egy "Mi meleg ma?" díjas, kéjes mosollyal nyugtázza.

13 megjegyzés:

  1. Aki emlékszik, hogy mi a faszt kerestünk a Boráros aluljáróban egy teljesen indifferens napon, az jelezze már! :)

    VálaszTörlés
  2. Kegyetlen képek jót nevettem rajtuk. (Sajnos magamon is :)

    VálaszTörlés
  3. Kicsi Roli kegyetlen :)

    VálaszTörlés
  4. Nem csalódtam, remek a körítés! :))))

    A fog kölcsönkérős részen már visítottam!!!! :)))

    Áldom az eget, hogy újra megtaláltam ezt a memókártyát és behelyeztem a telómba! :)

    Nem emlékszem sajnos miért ittunk, de a Kinizsinél már kb hajnal 3-kor voltunk, ahol természetesen C.Roli békésen szívta a kapadohányt és szomjas sem volt......
    Amúgy emlékeim szerint ott imitáltak egy kis verekedést, amit végül szegény fa bánt, de erősíts meg Bobi! :)

    VálaszTörlés
  5. Ja, és helyesbítek, mindez április 2 hajnalban volt 1 és 4 óra között, tehát az ivászat április 1-jén kezdődhetett, a régi fórumon vissza kell nézni mi volt akkor! :)

    VálaszTörlés
  6. úristen, nem is emlékszem már ezekre :)
    de minden idők!!!

    VálaszTörlés
  7. neee csodálatos, mik kerülnek még elő Puff!!!? :) és nagyon jó kis cikk kerekedett köré! mellesleg milyen pulcsi van rajtam, kié az?

    VálaszTörlés
  8. ja és természetesen Miki kis kukac teste a legszánalmasabb a mai napig

    VálaszTörlés
  9. Nem ismered meg Furik úr legendás pulcsiját, Vaki??? :) Még mindig megvan neki a szett! :)

    VálaszTörlés
  10. juj, tényleg!!! :) "legendás" :)
    mondjuk a méretéből gondolhattam volna!

    VálaszTörlés
  11. Vakond! Csak arra vigyázz, hogy az a kis kukac testem nehogy meginduljon majd feléd! :)

    VálaszTörlés
  12. húúú, alig várom már!

    VálaszTörlés
  13. Nagyon kemények a képek, ahogyan Ti is. :)
    Én 2 Gólem nénis esetre emlékszem (de szerintem ez egy 3. lehetett..?): az egyiken elég sokan ott voltunk (BAnita, Csuti...), és az este azért is maradt emlékezetes, mert jöttek a zsaruk, és mindenkit igazoltattak (sőt, egy kis időre el is vitték a személyiket asszem); a második eset limitált szériás volt, Háccsra, Lacira, Benyóra meg Mikera emlékszem (asszem ott volt pár ember a BKV-ból is) - ekkor tutira készült Gólem nénis kép.

    VálaszTörlés