2010/05/09

Feledtetni a nagy pofont!

Utolsó előtti mérkőzését játssza az Aljas HFC kedden a 2010 tavaszi bajnoki szezonban, a feladat pedig egyértelmű: az Egyetértés DSK ellen feledtetni kell az El Niñótól kapott hatalmas pofont. Persze, azért pontokat is adnak egy esetleges sikerért, ami szintén nem elhanyagolható szempont a bajnoki hajrában - pláne, ha a tabellára pillantunk.

Ellenfelünk remekül kezdte a szezont, első négy meccsén veretlen maradt, azt azt követő négy kanyarban azonban összesen három pontot szorgoskodott össze - igaz, a győzelmet a listavezető Tüdő ellen aratta. Az egyértelmű, hogy egy ebben az osztályban elég komoly játékerőt képviselő csapattal lesz dolgunk kedden, ráadásul a rutin sem lesz hiánycikk ellenfelünknél, hiszen a gárda régi motoros az ELTE ligában, az élvonalat is megjárta.

A szakvezetés és a tábor a hírek szerint összeszedett, fegyelmezett, lelkes játékot vár a csapattól. Eddig senki nem jelezte, hogy sérülés vagy egyéb mondvacsinált ok miatt kihagyná az összecsapást.

Aljas HFC - Egyetértés DSK
Stadio BEAC, 2010/05/11, 21.15
Aljas: Nagy B. - Furik Zs., Vass B., Kívés L., Szamosközi G., Molnár I., Csóti N., Szabó M.

A 10. fordulóban egyébként szinte kivétel nélkül közvetlen riválisok csapnak össze, az első Tüdő a második El Niñóval meccsel, de rendeznek két igen komoly kiesési helyosztót is.

TABELLA: A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA ITT - KATTINTS!

A további program: CSTB tarcsi - Söry, El Niño - Tüdő FC, Galmácsi Tábor - Reaktivált Gének, Vastüdő - Statikus Gumirugók.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon feledtetni kéne a pofont. Mindenkitől szeretém kérni, hogy a meccs elejétől fogva úgy menjen, hogy annak legyen mondanivalója. Lagymatag játékkal megint bucira vernek minet, de ha odatesszük magunkat, fegyelmezetten akkor nem lehet gáz. Én sajnos kisebb húzódást szedtem össze vasárnap, nem tudom holnapig hova alakul, de ettől függetlenül meg kell oldani a feladatot.

    VálaszTörlés