2010/05/12

Búcsú az aranyálmoktól

Egy Egyetértés DSK ellen elszenvedett 3-2-es vereséggel intett búcsút az aranyéremről, a feljutásról szőtt álmoknak az Aljas HFC. Csapatunk becsülettel küzdött, de ismét nem tudott minőségi produktummal előrukkolni. Ennek ellenére meg lehetett volna a siker, de Fortuna ismét elpártolt mellőlünk: a jóval kevesebb helyzetet kidolgozó csapat nyerte meg az összecsapást.

Aljas helyzetekkel kezdődött a meccs, majd, ahogyan már sokszor, első értelmes támadásából betalált az ellenfél. Ezt követően helyenként tűzijáték szerű jelenetek játszódtak le az EDSK kapuja előtt, jellemző az eseményekre, hogy Furik úr bombaerős löketét a kapus fejjel hárította. Szünet után aztán egy hangosan röfögő találattal már kettő volt közte, majd miután sikerült közelebb lopózni, ismét visszaállt a kétgólos differencia. Az utolsó percig mentünk előre, de annak ellenére nem sikerült pontot szerezni, hogy Benyó kapusként szerzett remek átlövésgólt.

A vereség azt jelenti, hogy a Bányász biztosan nem jut fel a második vonalba, sőt, ha a riválisok nem botlanak, az érem sem lesz meg a szezon végén. Persze bízni kell, és még inkább megverni a Géneket a szezonzárón! Köszönet a drukkereknek, akik esőben is buzdították a csapatot, a nap negatívuma pedig az, hogy Norbó labdáját valaki trombitának nézte...

Aljas HFC - Egyetértés DSK 2-3 (0-1)
Gsz.: Csóti N., Nagy B.
Aljas: Nagy B. - dr. Nagy M., Furik Zs., Kívés L., Szamosközi G., Molnár I., Csóti N., Szabó M.

Roger: "Ilyen teljesítménnyel sajnos nem érdemlünk érmet, el kell ismerni..."

Ami a többi pályát illeti: a Tüdő megnyerte a bajnokságot, tovább kapaszkodik, már harmadik a Vastüdő, a CSTB tarcsi pedig vereségével alászállt a negyedosztályba. A nap meglepetése, hogy a Galmácsi kikapott a sereghajtó Génektől.

TABELLA: ÍGY ÁLL A BAJNOKSÁG - KATTINTS!

Eredmények: El Niño - Tüdő FC 1-2, CSTB tarcsi - Söry 1-2, Galmácsi Tábor - Reaktivált Gének 0-1, Vastüdő - Statikus Gumirugók 4-0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése