2013/11/05

Matthäus nem lesz az Aljas család vezetőedzője

Az Aljas családot is érintő bombahírről számolt be a Münchener Tageszeitung. A lap internetes kiadása azt írja, Lothar Matthäus visszatérhet Magyarországra, méghozzá csapatunk kispadjára.

A tz-online.de tényként közli a megállapodást, és egy fotóval is bizonygatja, hogy konkrét tárgyalásra került sor a klub képviselője és a német legenda között. Klubunk az alábbi közleményben vázolja álláspontját az ügyben.

"Valóban egyeztettünk Matthäus úrral, de szóba sem került az edzőkérdés. Korábban indított egy kampányt a Facebookon, amelynek lényege, hogyha kap 1 millió lájkot az egyik bejegyzése, 50 évesen visszatér a pályára. Ennek kapcsán keresett meg minket, mivel a célja az, hogyha eléri a mérföldkövet, az Aljas családot erősíthesse. A beszélgetés során nyíltan vázoltuk neki a kételyeinket azt illetően, hogy szakmailag beleillene-e a csapatba, felhívtuk a figyelmét arra is, hogy az általa megszokott 10-es mez foglalt, és azt is nyomatékosítottuk, hogy a nevezési díj ráeső részét sem tudnánk elengedni. Természetesen elmondtuk neki azt is, hogy a keretbe nagyon nehéz bekerülni, de jelezte, vár a sorára, hiszen nagyon szeretne Medvével egyszer egy bekkpárt alkotni."

A Kicker egyébként úgy véli, a Szamosközi, Kívés, Matthäus, Szabó védőnégyes akár a Bundesligában is megállná a helyét.

1 megjegyzés: