2013/11/05

A csoport egyik esélyesének tartanak minket

Van azért rajtunk kívül is több olyan csapat az ELTE-BEAC bajnokságaiban, amely az interneten is valamilyen formában beszámol tevékenységéről, mi pedig azt is előszeretettel olvassuk, hogyan vélekedik a másik fél az egymás elleni csatározásokról.

Az idei ősz ebből a szempontból szegényesebb lesz, hiszen a riválisok ebben a tekintetben nem számítanak élharcosnak. Egy-két csapatnak akad saját felülete a legjelentősebb közösségi portálon, meccsbeszámolókat viszont elvétve sem találni.

Apró kivételt jelent a Kürt FC, amelynek eredményei időről-időre kikerülnek a Kürt Alapítványi Gimnázium Facebook-oldalának üzenőfalára. Bár a mi 2-1-es győzelmünkkel véget ért találkozóról nincsen hivatalos poszt, az egyik játékos (vagy csapathoz közel álló személy) egy bejegyzésben tájékoztatást adott a csata alakulásáról.

"Fiaink, a Kürt FC igazi rangadón, egy nagyon szoros és indulatoktól sem mentes mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett a csoport egyik esélyesétől, az Aljas család csapatától" - írta.

Emlékezhetünk, talán a kékmezes fiatalok ellen nyújtottuk az idény eddigi legjobbját: erre az útra kellene visszatalálni, amikor a bajnokság az ÉSBarátai elleni meccsel folytatódik számunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése