2013/07/19

Doyen: "Most talán újra 47 cm fölött van az átlagos góllövő távom"

A Meghát elleni mérkőzésen fontos mérföldkőhöz ért Doyen, megszerezte 100. találatát az Aljas család mezében. Gábor ráadásul nem szarozott, saját térfelünkről, egy parádés emeléssel érte el a jubileumi gólt. 

Ritkán hibázol onnan, ahonnan szerezted a századikat. Emlékeim szerint fejeltél is már onnan gólt talán a Gumirugóknak. Érthetetlen, miért csodálkoztak a többiek, nem?
- Néhány alkalommal már valóban sikerült gólt szereznem a saját térfelünkről, most talán újra 47 cm felett van az átlagos góllövő távom. Ha jól emlékszem, egy héttel korábban azt ígértem, hogy felveszem a góllövő cipőm... Örülök, hogy sikerült átlépni a lélektani 100-as határt, mert a csapat idei formájával ellentétben a saját játékommal nagyon elégedetlen vagyok, úgyhogy talán most sikerül új fejezetet nyitnom. Remélem, hogy Norbó és Gergő is hamarosan csatlakozni fog a "százas klubhoz" - mondta rangidősünk az Aljas Online-nak.

Van kedvenc a 100 közül? Voltak fontosak benne bőven.
- Nincs, inkább néhány fontos megnyert meccs hangulatára emlékszem vissza szívesen. Ez a találat persze biztosan az lesz egy darabig.

Jellemző rád, hogy csokorban rúgod a gólokat. Volt már hatosod is, mesterhármas pedig nem egy, nem kettő. Ez miért lehet?
- Mert nagyon szeretek nyilatkozni, és így gyakrabban megtalál a sajtó! De talán az is lehet a háttérben, hogy amikor csatár poszton játszom, akkor több lehetőségem adódik, mint amikor hátvédként, és ez elég változó.
De minden bizonnyal az a legvalószínűbb magyarázat, hogy véletlenül.

7 megjegyzés:

  1. Előre akkor Neked meg a 200-ért! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 200 fölé csak a legnagyobbak jutnak! :)

      Törlés
    2. Remélem a sérültek felépülnek szerda estére, én most megint nagyon kívánom a focit!

      Törlés
    3. Az én játékom egyelőre kérdéses. Sejtelmem sincsen, hogyan reagál majd a térdem a futkározásra.

      Törlés
    4. Sajnos én csak 50% hogy Pesten leszek a meccs időpontjában, és csak szerda délelőtt tudok biztosat mondani...

      Törlés
  2. Szomorú..Remélem viszont, hogy a többiek egészségesek és játékra éhesek!

    VálaszTörlés
  3. Sajnos nem leszek ma este, de jövő héten érkezem.

    VálaszTörlés