2012/10/17

Legalább a szülinapos gólt lőtt

5-1-es vereséget szenvedett csapatunk az Emericus SE ellen a bajnokság ötödik fordulójában. Nem voltunk jók, de messze nem volt ennyi közte.

Az első félidőben két nagy védést kellett bemutatnia polipunknak, a másik oldalon viszont legalább ennyi lehetőség adódott kettes figurák után, egy alkalommal pedig a gólvonalon nem tudta eldönteni a labda, hogy bemenjen-e vagy nem.

A szünet után sajnos egyre gyakoribbá váltak a koncentrációs kihagyások, az ellenfél pedig kíméletlenül megbüntette ezeket valamint az egyéni hibákat. A vészkapussal is megpróbálkoztunk, de ez csak súlyosabbá tette a vereséget.

A mérkőzés összképe alapján a vereség azért fájó, mert egy semmivel nem erősebb csapat győzött le minket úgy, hogy minimum a pontszerzés lehetősége benne volt a csörtében. A találkozó egyetlen pozitívuma, hogy születésnapos korelnökünk a végén a kapuba tudott találni. A jövő héten győzni kell az AZ Alkmaat ellen!

Emericus SE - Aljas család 5-1 (0-0)
Gsz.: Szamosközi G.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Mihály A., Antal G., Szamosközi G., Csóti N.

1 megjegyzés:

  1. Kíméletlenül büntették a hibáinkat, tegnap ők voltak a jobbak, még ha fáj is elismerni. Nincs tragédia, jövő héten javítani kell!

    VálaszTörlés