2012/10/23

Ezt most be kell húzni!

Szerdán az AZ Alkmaat ellen lép pályára az Aljas család a bajnokságban. Csapatunk a múlt heti 1-5 után nyilvánvalóan javítani szeretne.

- Pláne, hogy nagyon fontos a meccs a bajnoki végeredmény szempontjából - tette hozzá gyorsan Miki, majd arra is kitért, miért.

- Az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni, így az is nagyjából látszik, mely csapatok a közvetlen riválisaink a cél, az 5-8. hely eléréséért folytatott küzdelemben. A múlt héten minket legyőző Emericus is ilyen volt, sőt a Fanatics is, amelytől szintén kikaptunk, de ez igaz abszolút az AZ-re is. Két ki-ki meccs elment, a harmadikat be kell húzni. Éppen ezért kérek mindenkit, hogy aki odaér a pályára, az a lehetőségekhez képest a legnagyobb koncentrációval álljon a találkozóhoz, mert tingli-tanglival nem fogunk semmire sem menni. A múlt héten semmi nem sikerült, remélhetőleg most ez másként lesz. De ezért tenni is kell. 

Az ellenfélről annyit lehet tudni, hogy egy egyetemistákból (valszeg matematikusokból) álló, ügyes játékosokat is felvonultató banda, amelynek meccsek utáni érzésvilágát valóságshow-szerűen lehet követni a neten.

1 megjegyzés:

  1. annak, aki az ellenség BKV elleni meccsét követő nyilatkozatait látta, azt hiszem nem kell plusz motiváció... Hajrá Aljas!!!

    VálaszTörlés