2012/10/11

Fölényes győzelem - és shutout

Megszerezte második győzelmét csapatunk az őszi szezonban, a Vakablak elleni 7-0-val ismét pozitívba fordult a gólkülönbségünk.

A mérkőzés döcögősen indult, két idegnyugtató gól kellett hozzá, hogy egy picit lehiggadjunk, összeszedjük magunkat. Összességében nagyon magabiztosan sikerült legyőzni a nem túl komoly játékerőt képviselő, ám rendkívül sportszerű ellenfelet, ennek ellenére a mutatott játéktól nem kell elájulni.

Erősen közepes teljesítményt nyújtott a csapat, rengeteg koncentrációs kihagyás jellemezte a produktumot, emellett kijött a szokásos hiányosságunk, a támadások befejezésének alacsony hatásfoka. Pozitív viszont, hogy Molnár gólmacska shutoutot könyvelhetett el. A teljesség kedvéért jegyezzük meg, hogy a játékvezető sporttársnak nem sikerült összeszámolnia a gólokat, ezért a hivatalos honlapon téves eredmény jelent meg - természetesen emiatt a versenybizottsághoz fordul a klubvezetés.

A jövő héten egy igazi ki-ki meccs vár ránk az Emericus SE ellen, amely eredményei alapján egy hasonló kaliberű brigád lehet, mint mi. Hajrá, Aljas!

Aljas család - Vakablak 7-0 (3-0)
Gsz.: Szabó M. (2), Szamosközi G., Csóti N., Mihály A., Nagy B., Antal G.
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Antal G., Csóti N., Mihály A.

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen sok gólszerzőnk volt, meg annak is, hogy le tudtuk hozni nullára!
    Írtam a szervezőknek egy enyhén pikírt gyújtóhangú levelet, hogy 7-0 lett, nem 6-0, aztán majd meglátjuk. :)
    A jövő héten szerintem egy nálunk egyénileg picit jobb csapat lesz az ellenfél, de összeszedett játékkal meglehet a meccs. Kellene nagyon, hogy ne legyen gond a 5-8. hellyel.

    VálaszTörlés
  2. Grat! Imi, Neked is shutouthoz!

    Az augusztusi rémálom így megtorlásra került! :)

    A november 7-i találkozóra várhatóan kilátogatok, mert a család azon a héten Szegeden marad, én meg itt leszek. Pont jó is, mert 7-kor kezdődik, tehát utána még bekaphatunk pár habot!

    VálaszTörlés