2012/02/08

Borzalom

6-4-es vereséget szenvedett csapatunk a Huupsz!! ellen a téli bajnokság 8. fordulójában.

A meccsen kritikán aluli módon teljesítettünk sajnos, mindent elmond a látottakról, hogy úgy futottak szét minket a kékek, hogy nekünk egy sorral több játékosunk volt, náluk pedig szerepelt egy 47 éves veterán is.

Egyedül az némi pozitívum, hogy 1-5 után pár perc alatt három gólt szereztünk vészkapussal, így nyílttá tettük a találkozót. A jövő héten illik javítani!

Aljas család - Huupsz!! 4-6 (1-2)
Gsz.: Nagy B., Antal G., Szamosközi G., Csóti N.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Kívés L., Vass B., Szabó M., Mihály A., Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Molnár I.

2 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon rossz volt a tegnap esti produkciónk. Az egy dolog, amikor semmi nem sikerül,de vannak olyan dolgok amiken, szerintem lehetne változtatni.
    -A cserék pörgetése már közhely, minden meccs előtt így megyünk ki, aztán ebből olyan sok nem valósul meg. Kínlódunk fenn, dinamika, mozgás nélkül, ahelyett hogy két sprintet felvállalnánk-persze akár labda nélkül is- és lejönnénk fújni. Ha mindenki tartja majd magát ehhez, talán frissebben fogunk mozogni...
    -Számomra feltűnő volt tegnap, hogy amint felpasszoltuk előre a labdát, leálltunk helyben, lendület nélkül, húzogatva, tilitolizva cselezgetni.. kevés eredménnyel.. Nem nagyon csináltuk a felpassz- visszapassz- lemozgok üresbe vagy elviszem az embert variációkat.. pedig nem bonyolult, csak bírni kéne erővel, amit talán a sűrűbb cserével elő lehetne segíteni...
    Elég nagy pofon volt ez, de tanulni kell belőle, aztán jövő héten javítani!

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek a Medvével, ez a meccs mintha az elmúlt kettő inverze lett volna, kevés mozgás, kevés passz, tanácstalanság, pontatlanságok, labdavesztés, illetve a védelem sem volt a helyén.... Tény, én sem fogtam most bravúrokat, de ennek a meccsnek meg kellett volna lenni.

    A vészkapus periódusban játszottunk úgy, ahogy kellett volna az egész meccsen, az tényleg biztató volt, egészen a végéig a sansz is megvolt, hogy egyenlítsünk, de sajnos nem jött össze.....

    A pofon tényleg kellett, ne higgyük, hogy a bab is hús! Jövő héten keményebben!

    VálaszTörlés